Jääkiekko

Tampa isännöi Detroitia sunnuntaina prime timessa

2.4.2021. NHL:n ystäviä hemmotellaan sunnuntaina, kun Tampa Bay Lightning ja Detroit Red Wings iskevät yhteen parhaaseen katseluaikaan kello 19.00. Vaikka lähtökohtia pyörittelisi miten päin tahansa, niin otteluun on vain yksi suosikki. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä sunnuntai-illan otteluun. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto NHL:ään minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Sarjan kärki ja häntäpää kohtaavat

Tampan alkukausi on ollut väkevä ja joukkue onkin monien papereissa suurin suosikki Stanley Cupin voittajaksi. Hallitseva mestari johtaa vähemmän yllättäen Keskistä divisioonaa.

Varsinkin kotikaukalossa meno on ollut suorastaan mykistävää ja pisteitä on irronnut hurjalla tahdilla. Tampa on saalistanut sarjan eniten pinnoja kotipeleistään.

Päävalmentaja Jon Cooperilla on käytössään äärimmäisen hyvä, mutta poikkeuksellisen tasainen materiaali. Tätä kuvaa hyvin se, että joukkueen paras pistemies on loistavasti esiintynyt Victor Hedman, joka johtaa myös sarjan puolustajien pistepörssiä. 

Toki hyökkäyspäästäkin löytyy reilusti laatua, vaikka neljällä edellisellä kaudella 304 pelissä peräti 398 pistettä Tampalle takonut Nikita Kutšerov on ollut koko kauden sivussa. Steven StamkosBrayden PointOndrej Palat ja kumppanit pitävät pelistä toiseen huolen, että joukkueen hyökkäyspäästä löytyy ruutia.

Entinen kestomenestyjä Detroit on tullut ryminällä alas huipulta. Esimerkiksi viime kaudella Red Wings jäi koko sarjan jumboksi ja esitykset olivat kauttaaltaan karmeita. Kuluva sesonki ole tarjonnut joukkueen kannattajille paljoa enempää ilonaiheita, vaikka Buffalo Sabres onkin pistänyt luokattomuudellaan vielä paremmaksi. 

Red Wings on Keskisen divisioonan ylivoimainen jumbo ja vaikka piste-ero pudotuspelipaikkoihin ei ole mahdoton, niin käytännössä joukkueen kausi on jo sinetöity runkosarjaan. 

Jos Detroitin kaudesta pitää etsiä jotain positiivista, niin joukkue on onnistunut kotipeleissään kohtalaisesti. Tästä ei ole iloa sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Tampan vieraissa. Matkapeleissä meno onkin sitten ollut käsittämättömän huonoa: 19 vieraspelistä on irronnut vain kahdeksan pistettä.

Lähtökohdat sunnuntaille ovatkin todella selvät. Vaikka Tampa hävisi hiljattain kolme peliä putkeen, niin se on silti sarjan ehdotonta eliittiä ja yksi mestarisuosikeista. Joukkueiden tasoero on valtava kotijoukkueen eduksi ja kaikki muu kuin Tampan voitto olisi valtaisa yllätys.


Casumo jo testattu? Tutustu muihin Broidin huipputarjouksiin täällä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja