Jalkapallo

Valioliigassa kaksi ottelua maanantaina

4.4.2021. Valioliigan 30. kierros huipentuu pääsiäismaanantaina kahteen mielenkiintoiseen otteluun. Everton isännöi Crystal Palacea iltakahdeksalta ja klo 22.15 yhteen iskevät Wolverhampton ja hyvävireinen West Ham. Lukaise Broidin ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä maanantain peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Casumo tarjoaa uusille asiakkaille maukkaan tarjouksen Valioliigaan. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Valioliigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Everton – Crystal Palace

Maanantai-illan ensimmäisessä ottelussa kohtaavat kaksi legendaarista konkarikoutsia. Carlo Ancelottin Everton on esiintynyt läpi kauden ailahtelevasti. Joukkue on hävinnyt kolme matsia peräkkäin kaikissa kilpailuissa, jota edelsi kolme voittoa putkeen. Tappioista huolimatta Toffees-miehistö on hyvissä asetelmissa taistelussa paikoista europeleihin. Joukkue on ennen maanantain otteluaan kahdeksantena vain viiden pisteen päässä kaksi ottelua enemmän pelanneesta Chelseasta, joten jopa unelmat Mestarien liigasta elävät Liverpoolin sinisellä puolella.

Roy Hodgsonin Crystal Palace on tehnyt tälläkin kaudella tarvittavan. Joukkue on sarjassa sijalla 12 ja pisteitä on raavittu tasaisesti myös otteluista, joissa joukkue pahasti purjeessa. Wilfried Zahan kaltaiset huippuyksilöt ovat ”Hodarin” pelitavassa kaikki kaikessa – norsunluurannikkolainen on iskenyt Valioliigassa 9 kertaa.

Wolves – West Ham

Kierroksen viimeisessä ottelussa kohtaavat huippukautta pelaava West Ham ja alle odotusten suorittanut Wolverhampton. Kotijoukkueen portugalilaisluotsi Nuno Espirito Santon parta on harmaantunut kauden aikana entisestään, sillä Wolves on sarjassa vasta sijalla 14. Alla on neljä voitotonta ottelua, joten maanantaina täysi pistepotti maistui paremmalta kuin jääkylmä Super Bock Lissabonin kevätauringossa.

David Moyesin West Ham on kuitenkin iso kanto Wolvesin kaskessa: itälontoolaiset ovat olleet mainiossa iskussa viime aikoina. Olkoonkin, että joukkue suli ennen maaottelutaukoa Arsenalin isäntänä 3-3-tasapeliin. Tulivoimaa riittää Jesse Lingardin, Tomas Soucekin ja Michail Antonion muodossa yllin kyllin. West Ham on sarjassa kuudentena, joten joukkueella on kaikki saumat vaikka Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille.

Valioliigan loppukaudesta näyttäisikin tulevan Manchester Cityn takana mieletön jännitysnäytelmä. Maanantaina saat lisäjännitystä peleihin Casumolla – hyödynnä viidenkympin ilmaisveto yllä olevasta linkistä!


Casumo jo testattu? Tutustu muihin huipputarjouksiin täällä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja