Jalkapallo

Atletico Madrid kohtaa Manchester Unitedin keskiviikkona

21.2.2022. Keskiviikkona Madridissa pelataan odotettu kohtaaminen Atletico Madridin ja Manchester Unitedin välillä. Kyseisestä otteluparista on lupa odottaa värikästä, sillä molempien joukkueiden otteet vaihtelevat hurjasti ottelusta toiseen. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous matsiin!

Atletico Madrid selvisi B-lohkosta neljännesvälieriin lohkokakkosena kaikista jatkoon päässeistä joukkueista pienimmällä pistemäärällä. Atletico onnistui voittamaan alkulohkovaiheessa vain kaksi ottelua, mutta selvisi silti jatkoon seitsemän pisteen kera. Joukkueen maaliero jäi kuudessa ottelussa pakkasen puolelle (7-8) ja maaleista yli puolet iski ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann neljällä osumalla.

Manchester Unitedilla oli niin ikään alkulohkovaiheessa omat vaikeutensa, mutta se onnistui silti voittamaan oman F-lohkonsa 11 pisteellä. United voitti alkulohkovaiheessa kuudesta ottelustaan kolme ja pelasi kaksi tasan maalierolla 11-8. Mestarien liigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Cristiano Ronaldo iski alkulohkossa joukkueensa maaleista kuusi.

Atletico pelaa seurahistoriansa huonointa kautta monivuotisen päävalmentaja Diego Simeonen alaisuudessa. Joukkueen identiteetti on ollut pahasti kadoksissa ja varsinkin puolustussuuntaan joukkueella on ollut poikkeuksellisen suuria ongelmia. Normaalisti vähiten maaleja La Ligassa päästänyt Atletico on päästänyt tällä kaudella sarjassa 25 otteluun peräti 34 maalia, mikä on puolet enemmän mitä vähiten maaleja päästäneellä Sevillalla. Atletico on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme, jonka lisäksi se on kokenut tappiot Levantelle ja FC Barcelonalle. 

Manchester United pääsee pudotuspeleihin vastustajaansa paremmassa vireessä. United on pelannut tappioitta kaikki yhdeksän edellistä otteluaan ja keskiviikkoon tultaessa joukkueella on alla kaksi peräkkäistä voittoa Valioliigassa. Viikko sitten United voitti Brightonin lukemin 2-0 ja sunnuntaina joukkue kaatoi Leedsin lukemin 2-4. Unitedin hyökkäyspään pelaajista varsinkin Jadon Sancho ja Bruno Fernandes ovat olleet viime otteluissa oivassa vireessä, mikä lupaa hyvää kevättä kohden. United on 26 kierroksen jälkeen Valioliigassa neljäntenä 46 pisteellä. 

Molemmat joukkueet ovat hyvin riskialttiita varsinkin puolustuspäässä, mikä lupaa viihdearvoltaan erinomaista otteluparia. United on joukkueista juuri nyt hieman vakaampi, mikä tekee siitä ennakkosuosikin keskiviikkoon lähdettäessä.


Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja