Jalkapallo

Real Sociedad – Man United: vierasvoittoa lapulle?

Eurooppa-liigan jatkopelit pyöräytetään käyntiin torstaina 18. helmikuuta! Kierroksen ehkä kiinnostavin kohtaaminen nähdään neutraalilla kentällä Torinossa, kun San Sebastianin ylpeys Real Sociedad ”isännöi” Manchester Unitedia klo 19.55 alkaen.

Kymppi Unitedille tuo reilusti yli satasen

Broidi ja ComeOn! tarjoavat lisäjännitystä otteluun. Näin saat vedollesi jättikertoimen:

  1. Siirry ComeOnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta 1O euroa, niin saat 5O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko 5O euroa Manchester Unitedin voitolle (50 x 2.20)
  4. Jos United voittaa, sinä voitat 11O euroa!

Olen johdolla jatkoon?

United on piristynyt huomattavasti vaikean syksyn jälkeen, ja majailee Valioliigassa toisena Manchester Cityn jälkeen. Punaisten pahoilaisten loukkaantumistilannekin vaikuttaa hyvältä, sillä vain Paul Pogba ja Phil Jones ovat sivussa ottelusta.

Real Sociedadin käyrä osoittaa sen sijaan lievästi alaspäin, kahdesta peräkkäisestä voitosta huolimatta. Kauden sensaatiomaisesti aloittanut, La Ligan piikkipaikallakin keikkunut baskinippu on sarjassa viidentenä. Edellisestä 13 liigapelistään joukkuen on voittanut vain kolme.

Ottelu pelataan koronaviruksesta johtuvista rajoituksista johtuen Juventuksen kotistadionilla Torinossa. Erikoinen tilanne antaa Manchester Unitedille selvä edun, sillä näillä näkymin joukkue saa pelata toisen osaottelun kotistadionillaan Old Traffordilla.

Broidi odottaa matsista melko tasaista, mutta uskoo Unitedin hyvän vireen ja yksilötaidon ratkaisevan vierasvoiton englantilaisille.


Lisäjännitystä matsiin? ComeOn! tarjoaa uusille asiakkailleen hulppean tarjouksen: kun talletat kympin, saat viisikymppiä pelirahaa. Nappaa tarjous tästä!


Löydät kaikki muut tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja