Jalkapallo

Ennakko: Arsenal – Liverpool 3.4.2021

Valioliiga palaa maaottelutauolta lukuisten huippumatsien muodossa. Lauantain kruunaa Arsenalin ja Liverpoolin kohtaaminen Emiratesilla klo 22.00. Molemmat joukkueet kaipaisivat täyttä pistepottia taistelussa UCL-paikoista. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä maukas tarjous lauantai-illan jännitysnäytelmään!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä lauantai-illan otteluun. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Valioliigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Hyytyykö Jurgenin hymy jälleen?

Arsenal oli ennen maaottelutaukoa paremmassa vireessä kuin aikoihin. Viimeisessä neljässä ottelussa Mikel Artetan suojatit ovat kaataneet paikallisvastustaja Tottenhamin ja kolmantena porskuttavan Leicester Cityn. Mutta eihän Gunners olisi maineensa veroinen, ellei näiden voittojen välissä olisi nyhjätty 1–1-tasapeliä Burnleyn vieraana.

Arteta on viimein lunastamassa odotuksia. Tykkimiehet majailivat vielä joulukuussa sarjan alemmassa keskikastissa noin pisteen keskiarvolla ottelua kohden. Edellisestä 15 ottelusta Valioliigassa joukkue on kuitenkin raapinut kahdeksan voittoa, joten juuri nyt kaikki näyttää hyvältä ensi kautta silmällä pitäen.

Joukkueen ykköspyssyksi on noussut Alexandre Lacazette, joka on nakuttanut 11 maalia Valioliigassa. Kapteeni Pierre-Emerick Aubameyang on antanut tulitukea vain 9 maalin edestä.

Liverpoolin kalenterivuosi 2021 on ollut toistaiseksi sysimusta. Jurgen Kloppin tähtisikermä keikkui sarjan kärkikahinoissa joulupöytään asti, mutta ähky iski yllättäen jo välipäivinä. Liverpoolin yhdeksästä Valioliigatappiosta peräti kahdeksan (!) on tullut tämän vuoden puolella, ja joukkue on valahtanut sarjassa sijalle 7.

Näkyykö valoa kuitenkin pelaajatunnelin päässä? Ennen maaotteluita Liverpool eteni jatkoon Mestarien liigassa RB Leipzigin kustannuksella. Yhteismaalit 4-0 mairittelevat englantilaisia, mutta kova tulos silti viime kauden välieräjoukkuetta vastaan. Lisäksi viimeisimmässä Valioliigapelissään Kloppin suojatit kaatoivat Wolvesin vieraskentällä 1-0.

Liverpool pelaa Mestarien liigan ensimmäisen puolivälieräottelunsa jo tiistaina Real Madridin vieraana, joten Arsenal vaikuttaa kiinnostavammalta valinnalta vetojen kannalta. Tykkimiesten kotivoitolle saa artikkelin kirjoitushetkellä muhkean kertoimen 3.15. Poolia voi pelata kertoimella 2.25.

Lauo vedot sisään Casumolla ja hyödynnä huipputarjous yllä olevasta linkistä!


Casumo jo testattu? Katso kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja