Jalkapallo

Huuhkajat haastaa Tanskan sunnuntaina

9.9.2023. Suomen matka kohti Saksassa 2024 pelattavia EM-kisoja jatkuu sunnuntaina Tanskaa vastaan. Kyseessä on H-lohkon kärkikamppailu, jonka voittamalla Huuhkajat olisi jo todella lähellä kisapaikkaa. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Suomen voitolle!

Kaksikymppiä Suomelle tuo 24O euroa

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle kertoimella 6.OO*
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 24O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Suomi – Tanska

Suomen syyskuun karsintaikkuna starttasi ilahduttavasti torstaina 7.9, kun Markku Kanervan miehistö haki 1-0-vierasvoiton Kazakstanin pääkaupungista Astanasta. Ottelussa ei hienouksia nähty, mutta eipä sillä ole juuri väliä kisapaikasta pelatessa. Kolme pistettä on kolme pistettä.

Kazakstan pelasi ottelussa melkoista kaaosfutista, joten Suomen edesottamuksista oli vaikea ottaa selkoa. Astanan onnistujiin voidaan lukea ainakin pallollinen toppari Robert Ivanov, voittomaalin tehnyt Oliver Antman ja vaihdosta hyvin sisään rynninyt Benjamin Källman.

Tanska nappasi torstai-iltana puolestaan 4-0-kotivoiton San Marinoa vastaan. Juutit saavat sunnuntain otteluun selvän palautumisedun, sillä Huuhkajat liitelivät Helsinkiin läpi torstain ja perjantain välisen yön. Ja koukkasivat kaiken lisäksi Istanbulin kautta. Onneksi Ari Lahti hoitaa nykyään sentään charterit!

Sunnuntain otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Suomi on lohkon kärjessä 12 pisteellä, ja perässä niskaan hengittävät Tanska ja Slovenia 10 paunalla. Tanska selvittänee lopulta tiensä kisoihin lohkovoittajana, joten lohkon päävastustajana voi ehdottomasti pitää Jan Oblakin tähdittämää Sloveniaa.

Huuhkajien asetelmat ovat tässä taistossa erinomaiset. Tanska-pelin jälkeen Suomi kohtaa vieraissa Slovenian ja San Marinon. Kotikentällä ”Riven” suojatit pelaavat Kazakstania ja Pohjois-Irlantia vastaan. Näistä peleistä 9 pistettä veisivät Huuhkajat hyvin todennäköisesti EM-kisoihin.

Slovenia pelaa neljä viimeistä otteluaan Suomea, Kazakstania, Tanskaa ja Pohjois-Irlantia vastaan. Näistä kaksi jälkimmäistä on haastavia vieraspelejä.

Kun muistetaan vielä sekin, että Huuhkajat voi hyvin venyä pisteille sunnuntain Tanska-ottelussa, on Suomen kisapaikka jo lähes varma… Heh, kunhan vitsailin. Hyvät asetelmat joka tapauksessa – Oi Suomi on!

Broidi


Kaksikymppiä Suomelle tuo 24O euroa

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle kertoimella 6.OO*
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 24O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja