Jalkapallo

Suomi kohtaa Tanskan täydellä Olympiastadionilla

8.9.2023. Huuhkajien matka kohti Saksassa 2024 pelattavia EM-kisoja jatkuu sunnuntaina Tanskaa vastaan. Kyseessä on H-lohkon kärkikamppailu, jonka voittamalla Huuhkajat olisi jo todella lähellä kisapaikkaa. Lue ennakko alta ja hyödynnä auringonvarma jättikerroin matsiin!

Ottelussa tehdään maali? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro yli O,5 maalille kertoimella 1.04*
  4. Jos peli ei pääty O-O, saat 3O euroa puhtaana käteen!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 11.9.


Ennakko: Suomi – Tanska

Suomen syyskuun karsintaikkuna starttasi ilahduttavasti torstaina 7.9, kun Markku Kanervan miehistö haki 1-0-vierasvoiton Kazakstanin pääkaupungista Astanasta. Ottelussa ei hienouksia nähty, mutta eipä sillä ole juuri väliä kisapaikasta pelatessa. Kolme pistettä on kolme pistettä.

Kazakstan pelasi ottelussa melkoista kaaosfutista, joten Suomen edesottamuksista oli vaikea ottaa selkoa. Astanan onnistujiin voidaan lukea ainakin pallollinen toppari Robert Ivanov, voittomaalin tehnyt Oliver Antman ja vaihdosta hyvin sisään rynninyt Benjamin Källman.

Tanska nappasi torstai-iltana puolestaan 4-0-kotivoiton San Marinoa vastaan. Juutit saavat sunnuntain otteluun selvän palautumisedun, sillä Huuhkajat liitelivät Helsinkiin läpi torstain ja perjantain välisen yön. Ja koukkasivat kaiken lisäksi Istanbulin kautta. Onneksi Ari Lahti hoitaa nykyään sentään charterit!

Sunnuntain otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Suomi on lohkon kärjessä 12 pisteellä, ja perässä niskaan hengittävät Tanska ja Slovenia 10 paunalla. Tanska selvittänee lopulta tiensä kisoihin lohkovoittajana, joten lohkon päävastustajana voi ehdottomasti pitää Jan Oblakin tähdittämää Sloveniaa.

Huuhkajien asetelmat ovat tässä taistossa erinomaiset. Tanska-pelin jälkeen Suomi kohtaa vieraissa Slovenian ja San Marinon. Kotikentällä ”Riven” suojatit pelaavat Kazakstania ja Pohjois-Irlantia vastaan. Näistä peleistä 9 pistettä veisivät Huuhkajat hyvin todennäköisesti EM-kisoihin.

Slovenia pelaa neljä viimeistä otteluaan Suomea, Kazakstania, Tanskaa ja Pohjois-Irlantia vastaan. Näistä kaksi jälkimmäistä on haastavia vieraspelejä.

Kun muistetaan vielä sekin, että Huuhkajat voi hyvin venyä pisteille sunnuntain Tanska-ottelussa, on Suomen kisapaikka jo lähes varma… Heh, kunhan vitsailin. Hyvät asetelmat joka tapauksessa – Oi Suomi on!

Broidi


Ottelussa tehdään maali? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro yli O,5 maalille kertoimella 1.O4*
  4. Jos peli ei pääty O-O, saat 3O euroa puhtaana käteen!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 11.9.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja