Jalkapallo

Suomi suursuosikkina Kazakstanin kimppuun

2.9.2021. Huuhkajien matka MM-karsinnoissa jatkuu lauantaina Helsingin Olympiastadionilla, jossa vastaan asettuu Kazakstan. Suomi lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina, vaikkakin Kazakstan järjesti yllätyksen edellisessä ottelussa Ukrainaa vastaan. Lue Broidin ennakko alta ja nappaa korotettu kerroin Suomen voitolle!

Vitonen Suomelle tuo 35 euroa

Broidi ja 888sport tarjoavat huippukertoimen Suomen voitolle. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili 888sportille
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Veikkaa Suomen voittoa 5 euron panoksella
  4. Jos Huuhkajat voittaa, sinä voitat 35 euroa!

Ennakko: Suomi – Kazakstan

Suomi aloitti käynnissä olevan maajoukkueikkunan keskiviikkona harjoitusottelulla Walesia vastaan. Kyseisessä 0-0-lukemiin päättyneessä ottelussa päävalmentaja Markku “Rive” Kanerva kierrätti kokoonpanoa ja antoi näytönpaikkoja vähemmän peliaikaa saaneille pelaajille. Ottelussa positiivista oli nollapeli, joka oli Carljohan Erikssonin torjutun rangaistuspotkun ansiota.

Huuhkajat aloittivat karsintansa viime keväänä kahdella tasapelillä. Avausottelussa kotona Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan tuloksena oli 2-2. Jälkimmäinen ottelu pelattiin Kiovassa Ukrainaa vastaan, josta kotiintuomisina oli 1-1-tasatulos Teemu Pukin rangaistuslaukauksella. Pukki vastasi näissä otteluissa kaikista Suomen kolmesta maalista.

Kazakstan järjesti keskiviikkona ison yllätyksen kun se nappasi yhden pisteen 2-2-tasatuloksella Ukrainaa vastaan. Ukraina hallitsi ottelua mielinmäärin, mutta Kazakstan sinnitteli ottelussa mukana nousten kahdesti tappioasemasta tasoihin. Ottelusta tullut piste oli Kazakstanille karsintojen toinen.

Joukkue nappasi tasatuloksen Ukrainan kustannuksella myös aikaisemmin keväällä pelatussa ottelussa. Tämä toimikoot Suomelle varoituksena lauantaita kohden. FIFA-rankingissa sijalla 124 oleva Kazakstan kykenee roikkumaan otteluissa mukana, joten Suomen on tapettava lauantainen mittelö heti tilaisuuden tullen. 

Suomelta vaaditaan lauantaina luovuutta, sillä Kazakstan tulee lähtemään otteluun tiukalla puolustuskannalla. Keskusta tulee olemaan vieraiden puolustuspäähän mentäessä tukossa, jolloin keskikentältä ja hyökkäykseltä vaaditaan rohkeutta sekä päättäväisyyttä hyökkäyskolmanneksella.

Teemu Pukki pääsi viime viikonloppuna maalin makuun Valioliigassa ja tunnetusti maajoukkueessa isoin tulosvastuu siirtyy jälleen hänen harteilleen. Pukin kärkipari Joel Pohjanpalo on jäänyt Bundesliigan Bayer Leverkusenissa todella vähälle peliajalle, mikä nostaa tummia pilviä karsintaottelujen alla. Toisaalta Kazakstanin kaltainen vastustaja voi avata miehen lukot ja tuoda paljon kaivattuja onnistumisia. 

Huuhkajat tunnetaan todella varmana joukkueena puolustussuuntaan ja jokaiseen otteluun lähdetään pitämään nollapeliä. Usko on Riven joukkueen kohdalla kova taas siinä, että joukkue kairaa viimeistään toisella puoliajalla maalin tai kaksi Kazakstanin päätyyn.


Lisäjännitystä otteluun?

888sport jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja