Jalkapallo

Mestarien liigassa lohkovaiheen kolmas kierros

18.10.2021. Maaottelutaukojen jälkeen on aika palata maailman parhaan seurajoukkuejalkapallon pariin. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan yhteensä 16 ottelua – katso matsit alta ja lunasta huipputarjous UCL-peleihin!

Nappaa 5O euron ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja iBet tarjoavat lisäjännitystä Mestarien liigaan. Näin nappaat tarjouksen:

 1. Avaa pelitili iBetille
 2. Talleta 25 euroa
 3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.


Viikon ottelut

Tiistai 19.10.

 • Besiktas – Sporting
 • Club Brügge – Man City
 • Ajax – Dortmund
 • Atletico – Liverpool
 • Porto – AC Milan
 • Inter – Sheriff
 • PSG – Leipzig
 • Shakhtar – Real Madrid

Keskiviikko 20.10.

 • Barcelona – Dynamo Kiova
 • Salzburg – Wolfsburg
 • Benfica – Bayern
 • Chelsea – Malmö
 • Lille – Sevilla
 • Man United – Atalanta
 • Young Boys – Villarreal
 • Zenit – Juventus

Ennakko: Man United – Atalanta

F-lohkon sijoitetut United ja Atalanta omaavat molemmat vaikean alkukauden omilla tahoillaan. Atalanta johtaa lohkoa kahden ottelun jälkeen neljällä pisteellä. United on lohkossa vasta sijalla kolme yhden pisteen Atalantaa perässä. Syynä tähän on joukkueen avauskierroksen tappio Young Boysille.

Jadon Sanchon, Raphael Varanen ja Cristiano Ronaldon saapuminen Manchesteriin piti tarkoittaa pokaalisadetta kaudella 2021-22, mutta asiat ovat menneet alkukaudesta pahasti sivusuun. Joukkue on kaukana yhtenäisestä ja Unitedin heikosta keskikentästä marssitaan ohi jokaisessa ottelussa. United on pelannut kolme edellistä Valioliiga-ottelua voitoitta kahdella tappiolla ja yhdellä tasapelillä.

Edellinen nöyryytys nähtiin viime lauantaina Leicesterin tehtyä punapaitojen puolustuksesta reikäjuustoa 4-2-voitossa. Mestaruuskamppailuun ennakoitu United on Valioliigassa sijalla kuusi viisi pistettä kärjelle jääneenä. Joukkueessa on tällä hetkellä valtava määrä käyttämätöntä potentiaalia ja usea pelaaja alisuorittaa joukkueessa ottelusta toiseen. 

Suurin odotuksin alkaneeseen kauteen lähtenyt Atalanta on omannut Unitedin tapaan vaisun alkukauden. Viime kaudella Serie A:ssa kolmanneksi sijoittunut Atalanta on viikonlopun kierroksen jälkeen sarjassa vasta sijalla kuusi ja eroa kärkeen on ehtinyt kertyä jo kymmenen pistettä. Viime kaudella eniten maaleja Serie A:ssa tehnyt Atalanta on ollut maalinteon suhteen alkukaudesta kaukana omasta tasostaan.

14 maalia kahdeksaan otteluun tehneellä joukkueella on kuitenkin suunta parempaan. Siitä esimerkkinä toimi sunnuntain 1-4-voitto Empolista. Josip Ilicicin kahden maalin lisäksi ottelussa onnistui 30-vuotias kolumbialaishyökkääjä Duvan Zapata. Zapata omaa jälleen tällä kaudella suuren vastuun Atalantan hyökkäyspelaamisesta ja röyhkeä hyökkääjä on tehnyt Serie A:ssa alkukauteen neljä osumaa.

United on huteralla puolustamisella ja keskikentän heikkoudella Atalantalle täydellinen vastustaja. United tulee kotiottelussaan pitämään palloa ja Atalantan pelisuunnitelma tulee olemaan vastahyökkäykset Unitedin heikkouksia hyödyntäen. Atalanta sai itseluottamusbuustin viime viikonlopusta ja se kykenee hyökkäysarsenaalillaan murjomaan Unitedin puolustusta vähintään yhtä kovalla otteella kuin Leicester.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

iBet jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja