Jalkapallo

Liverpool matkaa Atletico Madridin vieraaksi

18.10.2021. Arki-iltojen ilo ja piristys Mestarien liiga palaa vetokupongeille tiistaina, kun edessä on syksyn kolmas pelikierros. Tiistai-iltana huomio kohdistuu erityisesti Madridiin, jossa Atletico saa vastaansa alkukauden tappioitta pelanneen Liverpoolin. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Atletico kertoimella 17.OO vai Liverpool kertoimella 12.OO?

Broidi ja 888sport tarjoavat huippukertoimet otteluun. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili 888sportille
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Veikkaa Atleticon tai Liverpoolin voittoa korotetulla kertoimella!

Korotetun kertoimen maksipanos on 5 euroa.


Ennakko: Atletico – Liverpool

Tämän ottelun kaksikko taistelee B-lohkon voitosta. Liverpool johtaa lohkoa kahden pelatun ottelun jälkeen voitoilla sekä FC Portosta että AC Milanista. Atletico on Liverpoolista tiistaihin tultaessa kaksi pistettä perässä. Joukkue jäi viime kierroksella 0-0-tasatulokseen Porton kanssa.

Atletico saapuu kotiotteluunsa vähintäänkin mielenkiintoisista lähtökohdista. Joukkueella on ollut virallisista otteluista liki kolmen viikon tauko, mikä on nykyjalkapallossa ennen kuulumaton asia. Edellisen La Liga -ottelun joukkue pelasi 2.10, jonka se voitti lukemin 2-0 FC Barcelonaa vastaan.

Tätä ottelua seurasi maajoukkuetauko, jonka jälkeen Atleticon viime viikonloppuinen ottelu siirrettiin myöhempään ajankohtaan Etelä-Amerikan MM-karsintojen takia. Atletico on kirjoitushetkellä La Ligassa sijalla kolme kolme pistettä ottelun enemmän pelanneen Real Sociedadin takana. Joukkueen talismaani on alkukaudesta ollut hyökkääjä Luis Suarez, joka on Diego Simeonen alaisuudessa äitynyt vielä vanhoilla päivilläänkin huimaan vireeseen.

Liverpool palasi maajoukkuetauolta viime lauantaina tyylipuhtaalla 5-0-vierasvoitolla Watfordista. Valioliiga on tällä kaudella entistä tasaisempi ja Liverpool on mukana usean joukkueen mestaruustaistelussa. Liverpool on viikonlopun jälkeen sarjassa sijalla kaksi yhden pisteen kärkeä perässä.

Viikonlopun Watford-ottelu oli jälleen tyylinäyte joukkueen hyökkäyspään kapasiteetista. Sadio Mane ja Mohamed Salah iskivät yhden maalin mieheen Roberto Firminon viimeistellessä hattutempun. Egyptiläinen Salah on juuri nyt maailman paras jalkapalloilija. Hyökkääjä dominoi Valioliigan maalipörssiä parhaillaan seitsemällä maalilla ja neljällä maalisyötöllä. Tehokkaana pelaaja pidetty Salah on ollut alkukaudesta murhaavan tehokas ja hänen teoistaan kentällä tulee parhaimmillaan mieleen parhaiden kausien Lionel Messi

Liverpool tippui Atleticolle Mestarien liigan pudotuspeleissä keväällä 2020, mutta samaa ei ole ennakoitavissa tulevasta ottelussa. Liverpool on marssinut alkukauden tappioitta ja se omaa juuri nyt hirmuisessa vireessä olevan Salahin, joka pystyy yksinään ratkaisemaan tämän tason otteluita.


Lisäjännitystä otteluun?

888sport jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja