Jalkapallo

HJK:n europelit jatkuvat Bulgariassa

10.10.2022. HJK:n matka Eurooppa-liigassa jatkuu torstaina vierasottelulla Ludogoretsia vastaan. Tuore Suomen mestari tarvitsee kipeästi lisää pisteitä taistellakseen lohkon kolmossijasta. Lue ennakko alta ja poimi lähes pomminvarma huipputarjous otteluun!

HJK:lle neljä maalia eteen – jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö yksi euro kohteeseen HJK +4
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Ludogorets-HJK

C-lohkoa johtaa kolmen kierroksen jälkeen Real Betis puhtaalla pelillä ja yhdeksällä pisteellä. Toisessa jatkopaikassa on kiinni Ludogorets neljällä pisteellä. Yllättäen AS Roma on lohkossa vasta kolmantena kolmella pisteellä. HJK pitää lohkossa perää yhdellä pisteellä.

Toistaiseksi ainoan pisteensä HJK keräsi viikko sitten kotiottelussa tulevaa vastustajaa Ludogoretsia vastaan. Ottelussa molemmilla joukkueilla oli iso määrä maalipaikkoja, mutta lopputulos oli niistä huolimatta sopuisa 1-1. HJK jäi ottelussa jo kymmenen minuutin jälkeen tappiolle, mutta Perparim Hetemaj toi helsinkiläiset tasoihin toisella puoliajalla. HJK:n esitys oli jälleen hyvä, mutta lopputulos jätti jossiteltavaa.

Ludogorets on esiintynyt Eurooppa-liigassa pirteästi. Joukkue otti viikko sitten arvokkaan vieraspisteen HJK:lta ja turnauksen avausottelussa se kaatoi Roman kotonaan maalein 2-1. Real Betisille joukkue kaatui saappaat jalassa maalein 3-2. Bulgarialaiset ovat saaneet levätä kuluneen viikon. Kotimaansa pääsarjasta joukkue löytyy kymmenen ottelun jälkeen sijalta neljä.

HJK varmisti Suomen mestaruuden sunnuntaina 1-0-vierasvoitolla Hakaa vastaan. Huojentavan voiton varmisti tiiviin puolustuksen lisäksi David Brownen viimeistelemä voittomaali. Eurooppa-liigan otteluihin täysillä keskittyvä HJK hävisi taipaleen avausottelussa Betisille maalein 0-2. Toistaiseksi ainoa vierasottelu päättyi Roomassa murheellisesti 3-0-tappioon aikaisen punaisen kortin myötä. 

HJK:lle ei enää pelkät hyvät esitykset riitä. Joukkueen tarvitsee saada hyökkäyspelaamiseensa tehokkuutta tavalla tai toisella. Hyville maalipaikoille HJK pääsee jatkuvasti, mutta tehottomuus on vaivannut joukkuetta tiukoissa paikoissa. Lohkovaiheessa on jäljellä enää kolme ottelua ja tiedossa ovat vielä vierasottelu Betisiä vastaan sekä kotiottelu Romaa vastaan. Täten torstain ottelussa joukkueella on pakkovoiton paikka. 

HJK:n toivo elää vielä vähintään kolmossijasta, joka veisi joukkueen Konferenssi-liigan pudotuspeleihin. Sunnuntaina joukkueelle tuli todella vapauttava voitto. Toivottavasti se antaisi HJK:lle lisää virtaa ryöstöretkeen Bulgarian Razgradiin.

Broidi


Jättikerroin 3O.OO – HJK:lle neljä maalia eteen

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö yksi euro kohteeseen HJK +4
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja