Jalkapallo

Juventus ja Inter pelaavat isoista pisteistä sunnuntaina

1.4.2022. Maajoukkuetauon jälkeen sunnuntaina Serie A:ssa pelataan Juventuksen ja Interin välillä isoista pisteitä molempien mestaruushaaveita ajatellen. Juventus on hiipinyt varkain kohti sarjan kärkeä. Pystyykö vanha rouva kellistämään myös Interin? Lue ennakko alta ja nappaa tarjous otteluun!

Ennakko: Juventus – Inter

Serie A:ssa käydään tällä kaudella eurooppalaisen jalkapallon kiivain kamppailu mestaruudesta. AC Milan, Napoli ja Inter ovat hallinneet koko kauden sarjan kärkisijoja, mutta näiden joukkueiden viimeaikaiset epäonnistumiset ovat nostaneet jopa syksyllä rämpineen Juventuksen osaksi mestaruustaistelua. AC Milan johtaa sarjaa 66 pisteellä, Napoli on toisena 63 pisteellä ja Inter on kolmantena yhden ottelun vähemmän pelanneena 60 pisteellä. Juventus on hiipinyt kolmikon kantaan neljänneksi 59 pisteellä.

Juventus on ollut viimeisen 25 ottelun otannalla Serie A:n paras joukkue 54 pisteellä ja vakuuttavalla maalierolla 40-18. Joukkue koki kuitenkin Mestarien liigassa jälleen suuren pettymyksen, kun se tippui kahdeksan parhaan joukosta pois 3-0-tappiolla Villarrealille. 

Juventuksella on sunnuntaihin saavuttaessa Serie A:ssa 16 ottelun mittainen tappioton putki. Edellisen tappionsa joukkue on kokenut kotimaansa sarjassa 27. marraskuuta Atalantalle. Juventus on voittanut Serie A:ssa kaikki viisi edellistä otteluaan ja näistä kolmessa joukkue on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana. Edellisen ottelun Juventus on pelannut 20. maaliskuuta, jolloin se kaatoi kotonaan sarjajumbo Salernitanan maalein 2-0. 

Inter johti syyskaudella Serie A:ta pitkään, mutta tämän vuoden puolella joukkueen vire on kadonnut radikaalisti. Kotimaassaan Inter on onnistunut voittamaan viimeisestä kuudesta ottelustaan ainoastaan yhden. Ainoa voitto tuli sarjajumbo Salernitanaa vastaan, jonka lisäksi joukkue on pelannut neljä tasapeliä ja yhden tappion Sassuoloa vastaan. Vieraissa Inter on pelannut käsittämättömät neljä tasapeliä putkeen. Edellisen ottelun Inter on pelannut 19. maaliskuuta, jolloin se pelasi kotona tasan 1-1 Fiorentinan kanssa. 

Interin suurin ongelma on tehojen puuttuminen hyökkäyspäässä. Joukkue on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa eniten maaleja, 62, mutta nämä tehot ovat kadonneet kevätauringon mukana. Viimeiseen kymmeneen otteluun Inter on nimittäin onnistunut maalinteossa ainoastaan 13 kertaa.


Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja