Jääkiekko

Colorado ja Pittsburgh kohtaavat parhaaseen katseluaikaan

1.4.2022. Lauantaina parhaaseen katseluaikaan saadaan nauttia Coloradon ja Pittsburghin välisestä kohtaamisesta. Onko Penguinsista haastamaan NHL:n parasta joukkuetta? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Kaksikymppiä Coloradolle tuo yli 115 euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Coloradon voitolle (6O x 1.92*)
  4. Jos Colorado voittaa, sinä voitat 115,2O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Colorado – Pittsburgh

Kirjoitushetkellä Colorado johtaa NHL:ää sadalla pisteellä 67 ottelusta. Colorado on ollut Lännessä ylivoimaisesti kauden paras joukkue, sillä toiseksi parhaalla joukkueella Calgaryllä on 88 pistettä. Pittsburgh on Idässä viidentenä ja Metropolitan-divisioonassa kolmantena. Molemmat joukkueet tullaan näkemään keväällä pudotuspeleissä. 

Colorado on kolmen ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana joukkue on ottanut kaksi voittoa varsinaisella peliajalla. Colorado aloitti viikkonsa 2-1-vierasvoitolla Calgarystä. Kyseisen ottelun ratkaisi Valeri Nichushkin kahdella ylivoimamaalilla. Colorado kärsii parhaillaan loukkaantumisista, sillä edellisestä ottelusta poissa olivat Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog, Samuel Girard sekä Bowen Byram. MacKinnon putosi kokoonpanosta pois maanantain vastaisena yönä tappelun takia. Colorado on NHL:n paras kotijoukkue 55 pisteellä 33 ottelusta maalierolla 135-84.

Mikko Rantanen on NHL:n pistepörssissä sijalla 13. Suomalaishyökkääjä on iskenyt 64 otteluun tehopisteet 33+46=79. Colorado hankki siirtojen takarajalla joukkueeseen toisen suomalaisen Artturi Lehkosen. Lehkonen teki debyyttinsä joukkueessa keskiviikon vastaisena yönä kakkosketjussa Calgaryä vastaan. Ennen siirtoaan koko NHL-uransa Montrealia edustanut Lehkonen on tehnyt tällä kaudella 59 otteluun tehopisteet 13+16=29.

Pittsburgh aloitti viikkonsa keskiviikon vastaisena yönä 2-3-tappiolla New York Rangersille. Pittsburgh on voittanut edellisestä neljästä ottelustaan ainoastaan yhden Detroitia vastaan. Voitto tulikin normaalista poikkeavalla tavalla, sillä joukkue murjoi kotonaan Detroitin peräti maalein 11-2. Kyseisessä ottelussa Evgeni Malkin iski hattutempun tehopistein 3+1 ja joukkueesta peräti 16 pelaajaa ylsi tehopisteille.

Sidney Crosby teki NHL-historiaa keskiviikon vastaisena yönä Rangersia vastaan. Crosby teki ottelussa yhden maalin ja varmisti täten tältä kaudelta yhden pisteen keskiarvon. Supertähti on tehnyt tällä kaudella 56 otteluun tehopisteet 25+45=70 ja kuluva kausi on hyökkääjälle jo 17:s, jolla hän saavuttaa yhden pisteen keskiarvon. Crosbyä enemmän yhden pisteen keskiarvolla kausia on pelannut ainoastaan legendaarinen Wayne Gretzky (19 kappaletta).


Lisäjännitystä NHL:ään?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja