Jääkiekko

Top 5: NHL:n pudotuspelien hienoimmat maalit

30.5.2023. NHL:n pudotuspelit ovat olleet täynnä yllätyksiä ja upeita suorituksia. Tässä artikkelissa otetaan katsaus pudotuspelien viiteen hienoimpaan maaliin!

1. Aleksander Barkov vs Carolina

Pudotuspelien komeimmasta maalista vastasi toissa viikonloppuna Floridan kapteeni Aleksander Barkov. Konferenssifinaaleissa Barkov suorastaan nöyryytti Antti Raantaa upealla harhautuksellaan. Valtavan hieno maali ja yksilösuoritus!2. David Pastrnak vs Florida

Bostonin pudotuspelit olivat valtava epäonnistuminen. Synkkyyden keskeltä esiin voidaan nostaa yksi huippuhetki, josta vastasi maalipyssy David Pastrnak. Tässä ylivoimamaalissa Pastrnak nostaa kiekon maalin kattoon omien jalkojensa välistä!

3. Wyatt Johnston vs Seattle

20-vuotias Wyatt Johnston pelaa upea tulokaskautta Dallasin riveissä. Dallasin ja Seattlen välinen sarja venyi seitsemänteen otteluun ja siinä kauniin maalin iski nimenomaan Johnston. Rystypuolelta hallittu nosto aivan etuyläkulmaan!

https://www.youtube.com/watch?v=nZ2U6BnaIdI

4. Roope Hintz vs Minnesota

Dallasin Roope Hintz johtaa pudotuspelien pistepörssiä 22 tehopisteellä 15 otteluun. Suomalainen on tarjoillut paljon hienoja hetkiä, joista kirkkain on avauskierrokselta Minnesotaa vastaan. Maalissa Hintz kiertää John Klingbergin ja läväyttää kiekon etuyläkulmaan!

5. Joe Pavelski vs Seattle
Kokenut Joe Pavelski palasi Dallasin kokoonpanoon toiselle kierrokselle Seattlea vastaan. Paluuottelussa Pavelski näytti taitonsa iskemällä huimat neljä maalia. Viimeisessä hyökkääjä puttaa kiekon takayläkulmaan pesäpallosta tutulla näpyllä. Huima ukko!


Muita aiheeseen liittyviä juttuja