Jääkiekko

Perjantain vastaisena yönä 12 NHL-ottelua

11.1.2023. Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan peräti 12 NHL-ottelun kierros. Yön peleihin lähdetään seuraavista lähtökohdista!

Klo 02.00

Boston-Seattle

Vastakkain on kaksi loistavassa vireessä olevaa joukkuetta. NHL:n kärkijoukkue Boston on neljän ottelun voittoputkessa ja 14 ottelun pisteputkessa. Seattle on puolestaan äitynyt kuuden ottelun mittaiseen voittoputkeen.

Buffalo-Winnipeg

Buffalo hakee vuoden ensimmäistä voittoaan varsinaisella peliajalla. Winnipegin viiden ottelun mittainen voittoputki meni keskiviikon vastaisena yönä poikki Detroitia vastaan.

Columbus-Carolina

Columbus hakee myös vuoden ensimmäistä voittoaan varsinaisella peliajalla. NHL:n kolmanneksi paras joukkue Carolina on valunut neljän ottelun mittaiseen tappioputkeen. Tämä ottelupari kuhisee suomalaispelaajia.

Detroit-Toronto

Detroit katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa keskiviikon vastaisena yönä runsasmaalisessa ottelussa Winnipegiä vastaan. Torontolla on alla kaksi peräkkäistä voittoa Philadelphiasta ja Detroitista yhteismaalein 10-3.

Montreal-Nashville

Montrealilla on menossa erittäin synkkä vaihe. Joukkue on voittanut viimeisestä yhdeksästä ottelustaan vain yhden. Nashville on puolestaan äitynyt tulikuuman Juuse Saroksen johdolla neljän ottelun voittoputkeen ja kuuden ottelun pisteputkeen.

New York Rangers-Dallas

Rangers on yksi NHL:n kovakuntoisimpia joukkueita. Joukkue lähtee kierrokselle kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Dallas lähtee otteluun kahden peräkkäisen voiton saattelemana ja ilman Roope Hintziä

Tampa Bay-Vancouver

Tampa Bay on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan viisi. Vancouver on puolestaan kriisissä, sillä joukkue on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan vain yhden.

Klo 02.30

New York Islanders-Minnesota

Islanders on pelannut viime ajat heikosti, sillä voittoja on irronnut vain yksi viimeisestä viidestä ottelusta. Minnesota on ajautunut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen.

Klo 03.00

St. Louis-Calgary

St. Louis on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan peräti neljä. Calgary on kokenut kaksi peräkkäistä vierastappiota jatkoajan jälkeen St. Louisille ja Chicagolle.

Klo 03.30

Chicago-Colorado

Chicago on ottanut kaksi peräkkäistä voittoa Calgarystä ja Arizonasta yhteismaalein 6-3. Hallitseva mestari Colorado on parhaillaan suurissa ongelmissa, sillä joukkue on pudotuspelien ulkopuolella ja viimeisestä seitsemästä ottelusta on irronnut vain yksi voitto.

Klo 04.00

Arizona-Ottawa

Arizona on juuri nyt NHL:n heikoin joukkue. Arizona kyntää kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Ottawa on kokenut kaksi peräkkäistä tappiota Nashvillelle ja Seattlelle yhteismaalein 4-11.

Klo 05.00

Vegas-Florida

Vegasin neljän ottelun mittainen pisteputki katkesi sunnuntain vastaisena yönä Los Angelesia vastaan. Kauden suurin floppi Florida on parantanut. Pantterit ovat ottaneet kolme voittoa viimeisestä neljästä ottelusta.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja