Jalkapallo

Napoli isännöi Juventusta kärkikamppailussa

12.1.2023. Futisviikonloppu käynnistyy perjantaina parhaalla mahdollisella tavalla, kun Serie A:n kärkijoukkueet Napoli ja Juventus iskevät yhteen klo 21.45. Lue ennakko alta ja koppaa lisäjännitystä otteluun huipputarjouksella!


Ennakko: Napoli – Juventus

Serie A:n viikonlopun huippuhetki koittaa jo perjantai-iltana, kun Napoli toivottaa Juventuksen tervetulleeksi Stadio Diego Armando Maradonalle.

Sarjan kärjessä edelleen viihtyvä Napoli palasi voittojen tielle kukistamalla Sampdorian viime viikonloppuna maalein 0-2. Voitto tuli tarpeeseen, sillä Partenopei hävisi ensimmäisen ottelunsa MM-tauon jälkeen Interille maalein 1-0.

Tappiosta huolimatta Napolin sarjajohto on tukeva 7 pistettä: sekä AC Milan, Inter että Lazio jäivät viime viikonloppuna tasapeleihin – kaikki viime hetken takaiskujen johdosta.

Napoli-hyökkäyksen tähtiduo Khvicha Kvaratskhelia (6+5) ja Victor Osimhen (10+2) pitävät huolen, että Juve-puolustuksella pitää kiirettä perjantaina. Kyseiset pelaajat löytyvätkin Serie A:n tehotilaston piikkipaikoilta.

Alkukaudesta kangerrellut Juventus on lennossa. Vanha Rouva on voittanut peräti kahdeksan Serie A -peliä putkeen. Viimeisin tappio tuli lokakuun alussa Milania vastaan.

Juventuksen hyökkäyspelaaminen ei ole ollut Napolin kaltaista ilotulitusta, mutta maalit ovat jakautuneet usealle hyökkääjälle: Dusan Vlahovic on osunut kuudesti, Arkadiusz Milik viidesti ja Moise Kean neljästi.

Joukkueen paras osa-alue on kuitenkin puolustus – Leonardo Bonuccin ja kumppanien johdolla omiin on mennyt vain 7 maalia 17 liigaottelussa.

Loistovireensä ansiosta Juve on noussut sarjakakkoseksi 7 pisteen päähän Napolista, joten perjantaina kyseessä on mestaruustaistelun kannalta valtava ottelu. Kestääkö Napoli paineet tällä kertaa?

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja