Jalkapallo

Ennakko: Real Madrid-Atalanta

15.3.2021. Mestarien liigan tiistai-illassa pelataan paikoista puolivälieriin. Real Madrid ja Atalanta lähtevät toiseen osaotteluun tiukoista asetelmista, sillä Los Blancos nappasi Bergamossa 1-0-vierasvoiton. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä otteluun!

Kaksikymppiä Real Madridille tuo yli 12O euroa

Broidi ja Unikrn tarjoilevat matsiin maukkaan tarjouksen uusille asiakkaille. Näin nappaat huippukertoimen Realin voitolle:

  1. Siirry Unikrnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko kuusikymppiä Real Madridin voitolle (6O x 2.O5)
  4. Jos Real Madrid voittaa, sinä voitat 123 euroa!

Real Madrid hyvässä iskussa kotiotteluun

Tiistain toinen osaottelu pelataan Santiago Bernabeun remontin johdosta kakkosjoukkueen Alfredo di Stéfano Stadiumilla. Real Madrid lähtee otteluun mukavassa kevätvireessä, sillä viimeisestä kahdeksasta ottelusta kaikissa kilpailuissa joukkue on voittanut kuusi ja pelannut kahdesti tasan. Tosin viikonloppuna Elche kaatui vain niukasti 2-1 kahdella Karim Benzeman maalilla.

Myös Atalanta on hyvässä lennossa. Avausosan Real Madrid -tappion lisäksi joukkue on hävinnyt viimeisessä kahdeksassa ottelussa vain Serie A:n sarjakärki Interille. Perjantaina bergamolaiset voittivat kotikentällään Spezian maalein 3-1. Voittomaalin iski jo 16 sarjamaalia tällä kaudella nakuttanut Luis Muriel.

Kotijoukkueelta ovat poissa ottelusta muun muassa Eden Hazard ja korttitilin täyttymisen vuoksi brassikeskikenttä Casemiro. Atalantakaan ei tosin pääse ihan parhaillaan peliin, sillä sivussa ovat ensimmäisessä osassa punakorttia katsellut Remo Freuler ja jalkavammasta kärsivä Hans Hateboer.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Real Madrid: Courtois; Vázquez, Varane, Ramos, Mendy; Kroos; Isco, Modrić, Valverde, Vinícius; Benzema

Atalanta: Gollini; Tolói, Romero, Palomino; Maehle, De Roon, Pašalić, Gosens; Pessina; Muriel, Zapata


Unikrn jo testattu? Löydät kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja