Jääkiekko

Jouni Nieminen on Broidin uusi NHL-kirjeenvaihtaja

29.8.2023. Loisteliaita uutisia NHL-jääkiekon ystäville: jo kaudesta 1977-78 taalaliigaa aktiivisesti seurannut Jouni Nieminen julkaisee huippusuositut Onside With Jouni -blogitekstinsä jatkossa Broidi.comin sivuilla!

Jännittävän NHL-kauden 2023-24 seuranta alkaa syyskuun alussa. Niemisen terävä kynä sauhuaa suoraan Edmontonista noin kolme kertaa viikossa.

Jouni on luonnollisesti mielissään löydettyään NHL-blogilleen uuden kodin:

”Onside With Jouni NHL-blogi jatkaa seikkailuaan! On etuoikeus ja kunnia saada palvella NHL-jääkiekon ystäviä tämän blogin kautta, paikan päältä. Tervetuloa mukaan Broidi dot comille! Huikea kausi 2023-24 edessä, Game on!”

Myös kivikovana urheilujätkänä tunnettu Broidi on innoissaan sopimuksesta:

”Kyllähän tämä on heittämällä kesän siirtomarkkinoiden kovin naaraus. Olen lukenut Jounin tekstejä jo kolmella vuosikymmenellä, joten voin ylpeänä sanoa olevani blogin fani. Voi pojat, eiköhän lämätä NHL-kausi käyntiin blogin puolella jo syyskuun alussa!”


Muita aiheeseen liittyviä juttuja