Jääkiekko

Lauantaina kuusi NHL-ottelua parhaaseen katseluaikaan

18.3.2022 Lauantain Prime Time -kattaus NHL:ssä on poikkeuksellisen laaja, kun peräti kuudessa ottelussa pelataan pisteistä kera lukuisten suomalaisten. Näiden joukosta ennakkoon mielenkiintoisin matsi pelataan Vegasissa Golden Knightsin ja Los Angeles Kingsin kesken. Lukaise ennakot alta!


Lisäjännitystä NHL-jäille?


Minnesota-Chicago klo 20.00

Keskisen divisioonan kamppailussa Minnesota taistelee paikastaan kevään pudotuspeleihin. Minnesota on voittanut kaikki kolme kauden aiempaa kohtaamistaan Chicagoa vastaan. Minnesota aloitti viikkonsa 4-2-voitolla Bostonista kun taas Chicago hävisi päivää aiemmin Bostonille jatkoajan jälkeen lukemin 1-2. Otteluparin suomalaispelaajat ovat Kaapo Kähkönen, Henrik Borgström ja Kevin Lankinen.

Islanders-Dallas klo 20.00

Tässä otteluparissa Dallas kaipaa kipeästi lisää pisteitä kilpailussa Lännen viimeisistä pudotuspelipaikoista. Dallas on kuitenkin kirjoitushetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, jossa se on hävinnyt kaikki ottelut varsinaisella peliajalla yhteismaalein 5-13. New York Islanders on puolestaan neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa ja viimeisestä viidestä kotiottelustaan joukkue on voittanut peräti neljä. Dallasin kokoonpanossa suomalaisista ovat Jani Hakanpää, Roope Hintz, Esa Lindell sekä Joel Kiviranta

Edmonton-New Jersey klo 21.00

Edmonton on ennen viikonloppua kiinni pudotuspelipaikassa tasaisessa Lännen konferenssissa. Edmonton aloitti oman viikkonsa 7-5-voitolla Detroitista venyttäen oman voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi. Kyseisessä ottelussa Connor McDavid nousi NHL:n pistepörssin kärkeen tehopistein 1+1. New Jersey on omalla vieraspelikiertueellaan hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua Vancouverille ja Calgarylle. Edmontonin kokoonpanossa pelaavat huippuvireinen Mikko Koskinen sekä mahdollisesti loukkaantumisestaan paluun tekevä Jesse Puljujärvi

Vegas-Los Angeles klo 22.00

Nämä Tyynenmeren divisioonan joukkueet ovat sarjataulukossa ainoastaan kuuden pisteen sisällä toisistaan. Molemmat ovat ennen ottelua kiinni pudotuspelipaikassa, mutta kilpailu Lännessä on kovaa. Vegas on tällä hetkellä viidellä peräkkäisellä tappiolla Lännen heikoin joukkue. Viimeisimmän tappion joukkue koki tällä viikolla Winnipegille maalein 7-3. Los Angeles on puolestaan voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kaksi, mutta edellisestä varsinaisen peliajan voitosta joukkueella on kulunut kaksi viikkoa. Los Angelesissa pelaavat Olli Määttä sekä Rasmus Kupari

Arizona-Pittsburgh klo 23.00

Pittsburgh on joukkueista vankasti kiinni pudotuspelipaikassa kun taas Arizona on menettänyt mahdollisuutensa kevään tosipeleihin. Arizona on kuitenkin tällä hetkellä koko Läntisen konferenssin kovavireisin joukkue kuudella voitolla viimeisestä seitsemästä ottelusta. Viimeiseen kymmeneen otteluun Arizona on tehnyt kaikista NHL-seuroista eniten maaleja, 45. Pittsburgh aloitti viikkonsa 4-1-tappiolla Nashvillelle. Viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan kaksi. Otteluparissa pelaa kaksi suomalaishyökkääjää Matias Maccelli ja Kasperi Kapanen.

Columbus-St.Louis klo 23.00

St.Louis taistelee pudotuspelipaikasta Läntisessä konferenssissa. Columbus aloitti oman viikkonsa 4-1-voitolla Ottawasta venyttäen oman voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi. Suomalaistykki Patrik Laine on iskenyt kahteen edellisotteluun joukkueelleen tehopisteet 1+2. St.Louis on puolestaan kolmen ottelun pisteputkessa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Edelliseen kolmeen otteluun joukkue on heiluttanut maaliverkkoa peräti 16 kertaa. Laineen lisäksi ottelussa nähdään suomalaisista Joonas Korpisalo, Niko Mikkola ja Ville Husso.

-Broidi


Lisäjännitystä NHL-jäille?


Muita aiheeseen liittyviä juttuja