Jääkiekko

Washington ja Dallas iskevät yhteen sunnuntai-iltana

18.3.2022. Myös sunnuntaina tarjoillaan NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, kun Dallas Stars matkaa Washingtoniin Capitalsin vieraaksi. Saako Dallas pysäytettyä Washingtonin tulikuuman hyökkäyskaluston? Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä matsiin!

Kaksikymppiä Washingtonille tuo yli 12O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Washingtonin voitolle (6O x 2.O8*)
  4. Jos Washington voittaa, sinä voitat 124,8O euroa!

Washington – Dallas

Washington on Idässä tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa, sillä kilpailu on sillä puolella huomattavasti vähäisempää kuin Lännessä. Washington on Metropolitan-divisioonassa 62 ottelun jälkeen neljäntenä 78 pisteellä. Erittäin tasaisessa Lännessä Dallas joutuu puolestaan taistelemaan omasta paikastaan pudotuspeleihin aina viimeisille kierroksille asti. Dallas on tällä hetkellä Keskisessä divisioonassa pudotuspelien ulkopuolella viidentenä yhden pisteen päässä viimeistä paikkaa hallussaan pitävästä Vegasista.

Washington on äitynyt viime aikoina hurjaan vireeseen. Joukkue on seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana se on voittanut peräti kuusi ottelua. Washington onkin tällä hetkellä Idän kuumin joukkue yhdessä New York Islandersin kanssa. Joukkue loistaa varsinkin hyökkäyspäässä, sillä viimeiseen viiteen otteluun Washington on iskenyt peräti 23 maalia. Se on Idän paras ja koko NHL:n toiseksi paras lukema.

Washingtonin supertähti Alexander Ovechkin nousi keskiviikon vastaisena yönä Islandersia vastaan NHL:n kaikkien aikojen maalintekijätilastossa kolmanneksi ohi legenda Jaromir Jagrin. Ovechkin on tilastossa nyt kolmantena 768 maalilla. Kyseisessä tilastossa häntä edellä ovat enää Gordie Howe 801 maalilla ja Wayne Gretzky 894 maalilla. 

Dallas katkaisi oman kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa perjantain vastaisena yönä Montrealia vastaan jatkoajan jälkeen 4-3-voitolla. Voitto toi taatusti helpotusta joukkueen tuskaan, sillä tappioputken aikana se hävisi ottelunsa yhteismaalein 5-13. Sunnuntain ottelu on osa Dallasin käynnissä olevaa vieraspelikiertuetta, joka sisältää yhteensä viisi ottelua. Tuleva ottelu on näistä järjestyksessään kolmas. Dallasilla on ollut tällä kaudella suuria vaikeuksia vieraissa, sillä joukkue on reissupeleissä vasta Lännen 13. paras joukkue 28 pisteellä 30 ottelusta.

Miro Heiskasen sairastumisen jälkeen Dallasin kokoonpanossa suomalaisista pelaavat hyökkääjä Roope Hintz sekä puolustajat Esa Lindell ja Jani Hakanpää. Hintz on joukkueen sisäisessä pistepörssissä kolmantena yhden kauden ennätyspisteillään 23+26=49.


Lisäjännitystä otteluun?

Neo jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja