Jääkiekko

Tulikuuma Pittsburgh matkaa lauantaina Dallasin vieraaksi

7.1.2021. Lauantai-iltana jääkiekon ystävät pääsevät hyppäämään jälleen NHL:n maailmaan, kun Prime Time -ottelussa Pittsburgh matkaa lukuisten suomalaisten edustaman Dallasin vieraaksi. Kotijoukkue Starsin haaste tulee olemaan lauantaina kovin mahdollinen. Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä NHL-vetoihin!

1OO % talletusbonus uusille asiakkaille

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Saat talletuksesi tuplana 1OO euroon asti!

Ennakko: Dallas – Pittsburgh

Dallasin kulunut kausi on ollut alavireinen täynnä ylä- ja alamäkiä. Dallas on kirjoitushetkellä kovatasoisessa Keskisessä divisioonassa kuudentena ja matkaa pudotuspeleihin joukkueella on tällä hetkellä kuusi pistettä. NHL:ssä pelimäärät vaihtelevat kuitenkin paljon joukkueiden kesken, minkä johdosta Dallas on muun muassa pelannut toiseksi vähiten otteluita kaikista joukkueista.

Starsin kausi alkoi erittäin heikosti ja marraskuusta eteenpäin joukkue on edennyt pitkissä putkissa sekä hyvässä että pahassa. Marraskuun ja joulukuun välissä joukkue voitti seitsemän ottelua putkeen, kun taas joulukuun puolen välin tienoilla joukkue hävisi viisi ottelua putkeen.

Dallasissa kiekkoilee parhaillaan neljä suomalaista pelaajaa. Miro Heiskasen ja Esa Lindellin muodostama pakkipari tilkitsee joukkueensa puolustuspäätä yhdessä Jani Hakanpään kanssa. Heiskanen sekä Lindell pelaavat illasta toiseen Dallasin pelaajista eniten ja Heiskanen on joukkueen jääaikakuningas 24:32 minuutin peliajalla per ottelu. 25-vuotias keskushyökkääjä Roope Hintz taas johtaa joukkueensa ykköskentällistä ollen joukkueensa kolmanneksi paras pistemies tehoin 12+10=22. 

Pittsburgh on ollut viimeisen 15 ottelun otannassa koko NHL:n paras joukkue. Kirjoitushetkellä joukkue liitää peräti yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Pittsburgh on tällä hetkellä menossa pudotuspeleihin Idän puolelta villi kortti-paikalta Metropolitan-divisioonan neljänneltä sijalta. Pittsburgh ottaa tällä hetkellä voittoja todella tehokkaalla hyökkäyspelaamisellaan, joka on tehnyt voittoputken aikana maaleja yhteensä 39, mikä tekee 4,33 maalia per ottelu.

Tuhoa joukkueensa edellisotteluissa on tehnyt Sidney Crosbyn johtama ykköskentällinen yhdessä Bryan Rustin ja Jake Guentzelin kanssa. Tämä kolmikko on tehnyt kahteen edelliseen otteluun yhteensä 16 tehopistettä.
Pittsburghin joukkueessa pelaa tällä hetkellä kaksi suomalaishyökkääjää, Kasperi Kapanen sekä Kasper Björkqvist. Kapanen on tehnyt tällä kaudella 31 otteluun 16 tehopistettä, kun taas Björkqvist teki hiljattain NHL-uransa ensimmäisen maalin NHL-debyytissään San Josea vastaan.


Lisäjännitystä NHL-vetoihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja