Jalkapallo

El Clasico huipentaa futisviikonlopun

18.3.2022. Myöhään sunnuntai-iltana pelataan yksi jalkapallomaailman upeimmista otteluista, kun suurseurat Real Madrid ja FC Barcelona iskevät yhteen Santiago Bernabeulla. El Clasico tullee olemaan poikkeuksellisen laadukas, sillä molemmat joukkueet ovat erittäin hyvässä vireessä ottelun alla.

Kaksikymppiä Real Madridille tuo yli 12O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Realin voitolle (6O x 2.O8*)
  4. Jos Real Madrid voittaa, sinä voitat 124,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Real Madrid – Barcelona

Real Madrid on tiukasti kiinni La Ligan mestaruudessa 28 ottelun jälkeen, sillä se johtaa sarjaa kymmenen pisteen erolla Sevillaan nähden. FC Barcelona on huimassa nykyvireessään noussut jo sijalle kolme taistelemaan sarjan toisesta sijasta Sevillan kanssa. Barcelona on 27 ottelun jälkeen Sevillasta viiden pisteen päässä.

Tällä kaudella ollaan pelattu tähän mennessä kaksi El Clasicoa, joista Real Madrid on voittanut molemmat. Lokakuussa La Ligassa Real Madrid oli parempi maalein 2-1, kun taas Espanjan Super Cupissa tammikuussa joukkue oli parempi jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Molemmat voitot ovat tulleet Real Madridille vieraissa Camp Noulla.

Real Madrid on kaikki kilpailut mukaan lukien viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voitoista neljä on tullut La Ligassa yhteismaalein 11-1. Edellisestä kuudesta La Liga-ottelustaan peräti viidessä Real Madrid on kyennyt pitämään maalinsa puhtaana. Joukkueen huippuhetki osui viime viikolle, kun se kampesi PSG:n Mestarien liigan neljännesvälierissä yhteismaalein 3-2. PSG johti kyseistä otteluparia jo maalein 0-2, mutta Karim Benzeman käsittämättömät kolme maalia 17 minuuttiin veivät Real Madridin turnauksessa jatkoon. 

Täysin kammottavan ja nolon syksyn jälkeen FC Barcelona on noussut hiljattain taas osaksi Euroopan kovimpia joukkueita. Barcelona saapuu sunnuntaihin kaikki kilpailut mukaan lukien peräti 19 ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa. Edellisestä seitsemästä ottelustaan joukkue on voittanut kuusi ja pelannut yhden tasan Galatasarayn kanssa. Barcelona on ollut viimeisen kymmenen ottelun otannalla kotimaansa sarjan paras joukkue. Varsinkin hyökkäyspäässä joukkue on loistanut, mistä kertoo 16 tehtyä maali viimeiseen viiteen otteluun. 

Barcelonan kokoonpanosta kannattaa ottaa seurantaan keskikentältä ihastuttavat Pedri ja Frenkie De Jong sekä hyökkäyksestä vahva Adama Traore sekä jo kertaalleen unohdettu Pierre-Emerick Aubameyang.


Lisäjännitystä otteluun?

Neo jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja