Jääkiekko

Florida kohtaa lauantain huippuottelussa Edmontonin

10.11.2022. Lauantain myöhäisessä Prime Time -ottelussa NHL-faneja hemmotellaan Floridan ja Edmontonin välisellä kamppailulla. Miten Aleksander Barkov ja kumppanit saavat Connor McDavidin sekä Leon Draisaitlin pimennettyä? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Florida – Edmonton

Florida on Atlantin divisioonassa 14 ottelun jälkeen kolmantena Bostonin ja Detroitin jälkeen. Panthers aloitti viikon 3-0-voitolla Carolinasta. Barkov teki voitossa yhden maalin, Brandon Montour saalisti kolme syöttöpistettä ja Spencer Knight pelasi nollapelin 40 torjunnalla. Voitto oli joukkueelle toinen peräkkäinen ja neljäs viimeiseen kuuteen otteluun. Florida ei ole hävinnyt yhtään kotiotteluaan varsinaisella peliajalla. Viidestä kotiottelusta joukkue on ottanut neljä voittoa ja yhden tappion jatkoajan jälkeen.

Floridan tehokkain pelaaja alkukauteen on ollut kesän ykköshankinta Matthew Tkachuk. Romuluinen hyökkääjä on ollut sarjan parhaita pelaajia iskemällä 12 otteluun tehopisteet 5+12=17. Tkachuk on ollut kaksi edellistä ottelua pelikiellossa, josta hän vapautuu lauantain Edmonton-otteluun. Montour nousi edellisen ottelun syöttöpisteillään puolustajien pistepörssissä kolmanneksi tehopistein 4+11=15. Floridan hyökkäyksessä esiintyy tällä hetkellä neljä suomalaispelaajaa. Barkov on iskenyt tehopisteet 3+8=11, Anton Lundell 1+8=9, Eetu Luostarinen 4+4=8 ja Aleksi Heponiemi 0+1.

Edmonton on Tyynenmeren divisioonassa 14 ottelun jälkeen neljäntenä. Kyseisen divisioonan taso on alkukauteen ollut yllättävän kova. Edmonton katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa keskiviikon vastaisena yönä Tampa Bayta vastaan. Vierasvoitto irtosi maalein 3-2 ja ratkaisijoina toimivat vanhat tutut McDavid ja Draisaitl. Edmonton on neljän ottelun mittaisella vieraskiertueella, joka päättyy lauantain Florida-otteluun.

McDavid ja Draisaitl dominoivat NHL:n pistepörssiä. McDavid johtaa pistepörssiä tehopistein 14+15=29 ja Draisaitl on toisena tehopistein 9+17=26. Tämä kaksikko on täten iskenyt 14 otteluun yhteensä tehopisteet 23+32=55. Evander Kane koki Tampa Bayta vastaan todella ikävän loukkaantumisen, joka avaa näytönpaikan Jesse Puljujärvelle. Suomalainen on pelannut syksyn todella vähällä vastuulla ja 14 otteluun tehopisteitä on syntynyt ainoastaan 1+1=2.

Broidi


25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja