Koripallo

Jättikerroin Susijengin voitolle Japanista!

26.8.2023. Suomen matka koripallon MM-kisoissa jatkuu sunnuntaina Japania vastaan. Susijengi lähtee otteluun valtava ennakkosuosikkina – nappaa jättikerroin Suomen voitolle alta!

Euro Suomen voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Suomen voitolle kertoimella 1.18*
  4. Jos Suomi voittaa, saat tavallisen voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 28. elokuuta.


Ennakko: Japani – Suomi

Suomen alkulohko käynnistyi perjantaina odotetusti Australian ja Saksan voitoilla ennakkoon heikommista Suomesta ja Japanista. Susijengi johti avausottelussaan Australiaa aina toisen neljänneksen loppuun saakka, jolloin ennakkosuosikki laittoi vaihteen isommalle. Lopullisesti Australia karkasi kolmannella neljänneksellä, jossa Suomi teki vain 14 pistettä. Ottelun loppulukemat olivat lopulta 98-72. Lauri Markkanen oli odotetusti Suomen paras pistemies 19 pisteellä. 

Suomen avausviisikossa perjantaina pelasivat Mikael Jantunen, Miro Little, Markkanen, Olivier Nkamhoua ja kapteeni Sasu Salin

Isäntämaa Japani on ennakkoon lohkon heikoin joukkue ja se koki avausottelussa tappion Saksalle pistein 81-63. Japani on FIBA-rankingissä sijalla 48, kun Suomi on sijalla 35. Susijengi pelaa toista MM-turnaustaan, kun taas isäntämaa nähdään tällä tasolla neljättä kertaa.

Suomen kannalta sunnuntain ottelu on erittäin tärkeä, sillä voitolla joukkue säilyttäisi mahdollisuutensa ylempään loppusarjaan. Jokaisen alkulohkon kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet joukkueet pelaavat alemmassa loppusarjassa viereisen lohkon kolmatta ja neljättä vastaan. Nämä joukkueet jäävät turnauksessa 16 parhaan ulkopuolelle.

Puolestaan jokaisen alkulohkon kaksi parasta pelaavat kaksi ylemmän loppusarjan ottelua viereisen lohkon kahta parasta vastaan. Susijengillä on MM-sijoituksen lisäksi panoksena paikka tulevaan olympiakarsintaturnaukseen. Ennakkoon on laskettu, että sija 27 voisi viedä Suomen tähän turnaukseen mukaan.

Japania vastaan Suomen resepti on yksinkertainen: palloa Lauri Markkasen käsiin. Lisäksi Suomen pelaamisen kulmakivi on koko kentän pelaaminen. Susijengillä jäi hyvästä alusta huolimatta paljon parannettavaa Australia-ottelusta.

Suomi ja Japani eivät ole kohdanneet toisiaan koskaan aiemmin. Sunnuntain ottelu on nähtävissä Neloselta Kristian Palotien selostuksella klo 15.10 alkaen.

Broidi


Euro Suomen voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Suomen voitolle kertoimella 1.18*
  4. Jos Suomi voittaa, saat tavallisen voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 28. elokuuta.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja