Jääkiekko

Liigan finaalisarja jatkuu Turussa

9.5.2021. Lukko ja TPS iskevät yhteen maanantaina ja tiistaina Turun Gatorade Centerissä. Raumalla toivotaan kovasti, että 58 vuoden odotus päättyy – ja tähän on poikkeuksellisen hyvä mahdollisuus. Viimeksi vuonna 2010 mestaruutta juhlinut TPS ei ole kuitenkaan vailla mahdollisuuksia. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Liigan finaaleihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Erilaiset lähtökohdat

Lukolta odotettiin tällä kaudella ja raumalaiset ovat lunastaneet kaikki odotukset. Runkosarjan voitto näytti jo käytännössä varmalta hyvissä ajoin eikä meno ole hyytynyt pudotuspeleissäkään.

Ilves kaatui suorastaan rutiinilla otteluvoitoin 3-0. Ilveksellä ei ollut oikeastaan mitään mahdollisuuksia, vaikka avauspelissä nousivatkin kolmen maalin takaa tasoihin.

Tappara laittoi Lukon ahtaammalle, mutta joukkueiden paremmuus ratkesi lopulta voitoin 3-1. Raumalaisten paineet olivat erityisesti henkisellä puolella: seura ei ollut koskaan aikaisemmin kaatanut Tapparaa pudotuspelien ottelusarjassa.

Jos Lukolta odotettiin paljon, niin TPS:n kohdalla monet odotukset olivat todella alhaalla. Tuore päävalmentaja Raimo Helminen yhdistettynä moniin uusiin ulkomaalaispelaajiin vaikutti epäilyttävältä yhdistelmältä. 

TPS on ollutkin kauden suurimpia yllättäjiä. Joukkueesta on noussut esiin paljon laadukkaita pelaajia ja itse pelaaminen on ollut myös hyvällä tasolla: Helmisen TPS on pelannut energistä ja vauhdikasta lätkää.

Joukkueiden tuuletukset välierien jälkeen kertoivat paljon. Lukolla voittoa juhlittiin lähes kuin runkosarjassa, kun taas TPS:n leirissä oli suorastaan riehakas tunnelma. Ratkaisu tuli toki vasta jatkoilla.

Finaalisarjaan on todella selkeä suosikki ja se on Lukko. Joukkueessa on tällä hetkellä kaikki kohdallaan. Avainpelaajat ovat olleet hyvässä iskussa pudotuspeleissäkin ja pelaaminen on ollut runkosarjasta totutun korkealla tasolla. 

Ainoastaan Lassi Lehtisen hieman hapuilevat otteet tolppien välissä nostivat kysymysmerkkejä pudotuspelien alussa. 22-vuotias torjuja osoitti kuitenkin tasonsa päästämällä kahdessa viimeisessä pelissä Tapparaa vastaan vain yhden osuman.

TPS:lla on loistava henki päällä eikä joukkueella ole mitään hävittävää. Turkulaiset pystyvät varmasti pistämään raumalaisille kampoihin, mutta Lukko on lähtökohtaisesti selkeästi edellä. Tätä kuvaa jo runkosarjan kohtaamiset. TPS vei näistä ensimmäisen nimiinsä, mutta seuraavissa viidessä matsissa juhli Lukko. TPS teki viimeisessä viidessä kohtaamisessa vain neljä maalia.


Lisäjännitystä Liigaan? 


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja