Jääkiekko

NHL:n suurimmat mestarisuosikit

31.3.2023. NHL:ssä runkosarjaa on pelattu joukkueesta riippuen noin 75 ottelun verran. Pudotuspelit lähestyvät kovaa vauhtia, joten tässä artikkelissa otetaan katsaus sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin.

Boston ja Colorado

NHL:n suurimmasta mestarisuosikista ei ole epäilystäkään. Boston on dominoinut sarjan runkosarjaa keräämällä käsittämättömät 119 pistettä 74 ottelusta. Bruins on mieletön koneisto, josta on erittäin vaikea löytää heikkouksia. Idässä kilpailu on kovaa, mutta Bostonin kohdalla kaikki muu paitsi finaalipaikka ja Stanley Cup on pettymys.

Colorado on voittanut vaikeudet ja kivunnut lännessä sijalle viisi. Joukkue on lännessä enää neljän pisteen päässä kärjestä. Coloradon terveystilanne on myös parantunut vaikkakin Gabriel Landeskog, Josh Manson ja Artturi Lehkonen ovat edelleen sivussa. Colorado on edelleen lännen ykkönen ja se ei ole vielä tämän kauden aikana kyennyt parhaimpaansa.

Idän kärki ja Edmonton

Tänä keväänä NHL:n suurimmat mestarisuosikit tulevat pääosin idästä. Idässä tullaan pelaamaan todella laadukkaat pudotuspelit ja taistossa on mukana monta erinomaista joukkuetta. Idän kärjestä suuriin mestarisuosikeihin lasketaan Carolina, Toronto, New Jersey ja New York Rangers. Pisteissä Carolina on ollut kauden toiseksi paras joukkue ja New Jersey kolmanneksi paras joukkue.

Lännessä Coloradon kovin haastaja on Edmonton. Edmonton on lännessä neljäntenä kolmen pisteen päässä kärjestä. Viime keväänä Colorado ja Edmonton kohtasivat lännen finaalissa ja samaa ennustetaan myös tänä keväänä. Edmontonin kaksipäinen hirviö Connor McDavid-Leon Draisaitl kylvää kauhua kelle tahansa. 

Haastajat

Haastajan asemasta mestaruustaisteluun hyppäävät mukaan Vegas, Tampa Bay ja Dallas. Vegas on kirjoitushetkellä lännen kärjessä 98 pisteellä 74 ottelusta. Dallas on Vegasista neljän pisteen päässä sijalla kuusi.

Vieläkö Tampa Baylla riittää bensa? Joukkue on tottunut menestymään ja heillä on alla kolme erittäin pitkää kevättä. Runkosarjassa ollaan nähty viime vuosiin verrattuna heikompi Tampa Bay, mutta herääkö jättiläinen jälleen keväällä? Tampa Bayta ei voi ikinä jättää kokonaan mestaruustaistelusta pois.

Broidi

PARHAAT TARJOUKSET

100 ilmaiskierrosta
Ei kierrätysehtoja

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 100 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!


Rating: 5 out of 5.

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja