Jalkapallo

HJK ja Honka iskevät yhteen avauskierroksella

4.4.2023. Veikkausliiga potkaistaan käyntiin keskiviikkona. Täydellä kuuden ottelun kierroksella suurin mielenkiinto kohdistuu Helsinkiin, jossa HJK isännöi Honkaa Bolt Arenalla. Ottelu näkyy myös Ylen kanavilla. Lue ennakko alta ja nappaa kahdenkympin ilmaisveto matsiin!

Nappaa 2O euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 2O euroa
  3. Lyö 2O euron veto Veikkausliigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 2O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: HJK – Honka

Helsingin Jalkapalloklubin viime kausi oli lopulta nappisuoritus, kun Suomen mestaruuden lisäksi joukkue selviytyi Eurooppa-liigaan ja suoriutui sielläkin kohtalaisesti. HJK lähtee myös kauteen 2023 jättimäisenä ennakkosuosikkina.

Alkavalla kaudella Klubin ykköshaastajaksi on povattu KuPSin sijaan juurikin FC Honkaa. Joukkue onnistui muuttamaan pelitapaansa hyvään suuntaan jo viime kaudella, ja nyt espoolaisilla on mahdollisuus entistäkin parempaan päävalmentaja Vesa Vasaran johdolla. Harmaita hiuksia tosin aiheuttaa Agon Sadikun siirtyminen norjalaisjätti Rosenborgiin: Honka etsii yhä mitat täyttävää ykköshyökkääjää.

Hongan suurin menetys Sadikun lisäksi on AIK:hon siirtynyt Rui Modesto, joka pelasi viime vuonna huiman kauden. Joukkueen vaihtuvuus on muuten ollut todella maltillista, joten espoolaisten on vaikea nähdä floppaavan. Veikkausliigatason laatua löytyy joka osa-alueelta ja valmennus on sarjan eliittiä.

HJK on kahden miljoonan euron pelaajabudjetillaan jälleen ylivoimainen suosikki mestariksi. Joukkueessa on uskomaton määrä leveyttä, mikä johtaa positiiviseen pelipaikkakohtaiseen kilpailuun. Santeri Väänänen, Conor Hazard ja Arttu Hoskonen ovat Klubin merkittävimmät lähtijät, mutta vain Hazardin paikkaaminen on todellinen kysymysmerkki. Riittääkö Jesse Östin taso myös europeleissä?

HJK lähtee keskiviikon kamppailuun tuoreena Liigacupin voittajana. Pokaali irtosi lauantaina 2-1-voitolla AC Oulusta. Mutta koska kyseessä on Veikkausliigakauden avauspeli, on liki mahdotonta arvioida joukkueiden iskukykyä.

Stadilaiset ovat luonnollisesti selkeitä suosikkeja. Kotivoiton kerroin asettuu tasolle 1.70-1.75, mutta hyvin tasainen ottelun kuva ei yllättäisi edes Juha Mietoa. Hongan vierasvoitto palauttaisi panoksen peräti 4.30-4.50-kertaisesti.

Broidi


Nappaa 2O euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 2O euroa
  3. Lyö 2O euron veto Veikkausliigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 2O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja