Jääkiekko

NHL: nämä joukkueet taistelevat viimeisistä pudotuspelipaikoista

31.3.2023. NHL:ssä runkosarjaa on pelattu joukkueesta riippuen noin 75 ottelun verran. Pudotuspelit lähestyvät kovaa vauhtia, joten tässä artikkelissa otetaan katsaus joukkueisiin, jotka kamppailevat tiukimmin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Itä

Idässä Boston, Toronto, Carolina, New Jersey, New York Rangers sekä Tampa Bay ovat kuivilla ja heidät nähdään takuulla kevään pudotuspeleissä.

Kovan kuusikon takana villi kortti-paikoilla ovat tällä hetkellä New York Islanders sekä Pittsburgh Penguins. Islanders pelaa todella hienoa kevättä ja joukkue on ollut viimeisen 20 ottelun otannalla idän toiseksi paras jengi 27 pisteellä ja maalierolla 64-52. Idän viimeisellä pudotuspelipaikalla majaileva Pittsburgh on viiden pisteen päässä saarelaisista. Pingviinien viimeaikainen vire on ollut heikko ja voitot ovat olleet vähissä. Islandersin laskettu mahdollisuus pudotuspeleihin on 92,7 % ja Pittsburghin 66,8 %.

Edellä mainitun kaksikon ainoa haastaja on Florida Panthers. Yksi NHL-kauden suurimmista pettymyksistä on Pittsburghista yhden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena. Florida on tehnyt keväällä hyvää nousua ylöspäin, mutta viime aikojen tappiot ovat vesittäneet joukkueen saumoja kevään tosipeleihin. Floridan prosentuaalinen mahdollisuus pudotuspeleihin on 36 %.

Länsi

Lännessä Edmonton, Los Angeles, Dallas, Vegas, Minnesota, Colorado ja Seattle ovat kuivilla. Tämä katras nähdään kevään pudotuspeleissä.

Lännessä viimeinen pudotuspelipaikka jaetaan Winnipegin, Calgaryn ja Nashvillen kesken. Kirjoitushetkellä viimeisessä pudotuspelipaikassa on kiinni Winnipeg 85 pisteellä. Winnipeg pelasi upean syyskauden ja oli pitkään Keskisen divisioonan kärjessä. Viimeisen 30 ottelun otannalla joukkue on kuitenkin ollut lännen kolmanneksi heikoin jengi. Winnipeg on tällä hetkellä menossa 61 % varmuudella pudotuspeleihin.

Haastajista Calgary on Winnipegistä kahden pisteen päässä ja Nashville kolmen pisteen päässä. Calgaryn kausi on ollut selvä pettymys ja joukkueella on ollut isoja ongelmia pelaamisensa kanssa. Calgarylle annetaan 30,3 % mahdollisuus pudotuspeleihin. Nashville on kolmikon musta hevonen. Joukkueesta myytiin siirtojen takarajalla kaikki parhaat pelaajat pois, mutta tästä Nashville saikin kovan vireen päälle. Juuse Saroksen johtamalle joukkueelle annetaan 10,3 % mahdollisuus pudotuspeleihin.

Broidi

PARHAAT TARJOUKSET

100 ilmaiskierrosta
Ei kierrätysehtoja

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 100 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!


Rating: 5 out of 5.

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja