Jalkapallo

Sunnuntai kertoo suunnan Real Madridin kaudelle

8.5.2021. La Ligassa on edessä todella tiukat paikat, kun Real Madrid kohtaa Sevillan. Jaossa on poikkeuksellisen isot pisteet, sillä myös Sevilla elättelee unelmaa mestaruudesta. Kotijoukkue on selvä suosikki, mutta helppoa iltaa ei ole luvassa. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!


Pettyneet joukkueet

Kummassakaan leirissä ei lähdetä aivan optimaalisesta tilanteesta peliin, sillä molemmilla joukkueilla on allaan karvaat tappiot. Real Madridille tuli lähtö Mestarien liigasta, kun taas Sevilla kärsi mestaruustaiston kannalta ilkeän tappion Athleticille.

Realin 19 matsin tappioton putki tuli päätökseen keskiviikkona Lontoossa, kun Chelsea oli selkeästi parempi lukemin 2-0. Los Blancos oli yllättävän aseeton eikä Zinedine Zidane onnistunut kaivamaan pakistaan tarvittavia lääkkeitä Chelsean nujertamiseen. Ottelupari ei jättänyt selityksille sijaa.

Realilla on riittänyt haasteita kauden aikana ja se on kompastellut monia pienempiä seuroja vastaan La Ligassa, mutta joukkue on edelleen mestaruustaistossa kiinni. Edellisen neljän matsin aikana se on jäänyt maalittomiin tasapeleihin Betisiä ja Getafea vastaan.

Maalien tekeminen onkin ollut Los Blancosille todella haastavaa läpi kauden. Karim Benzema on joukkueen paras maalintekijä, kun pääsarjassa vastustajan verkko on heilunut 21 kertaa. Ranskalainen onkin pelastanut omansa monesti tärkeillä osumilla.

Joukkueen tilannetta kuvaa se, että keskikentän työmyyrä Casemiro on kuudella täysosumalla toiseksi paras maalintekijä. Yli kolmeen osumaan on yltänyt kaksikon lisäksi vain kolmesti onnistunut Marco AsensioEden HazardiltaVinicius Juniorilta ja kumppaneilta olisi syytä odottaa huomattavasti enemmän.

Sevilla on kuin varkain mestaruuskamppailussa mukana. Se putosi Mestarien liigan puolivälierässä Dortmundille yhteismaalein 4-5. Tämän jälkeen joukkue pelasi kahdeksan ottelun putken La Ligassa, jonka saldona oli seitsemän voittoa ja yksi tasapeli. Se kaatoi muun muassa Atletico Madridin.

Tappioton putki katkesi maanantaina, kun Athletic Bilbao haki pisteet maalein 1-0. Tappio oli paha takaisku ohuille mestaruusunelmille.

Molempien joukkueiden keskittyminen on täysin La Ligassa, kun jäljellä on neljä kierrosta. Kummallekin leirille kelpaa kamppailusta vain voitto, mikä nostaa maaliodottamaa, kun tasapeli ei tyydytä. Vain mestaruus voisi tuoda valoa Real Madridin kauteen. Muuten sesongista muodostuu todellinen pannukakku.

Madrid on joukkueista laadukkaampi ja selvä suosikki peliin. Valkoiset ovat kaataneet Sevillan keskinäisissä jo neljästi putkeen ja päästänyt näissä peleissä vain yhden takaiskun, joten Zidanen työkalupakissa on kyllä oikeat välineet Sevillan kaatamiseen.


Löydät kaikki Broidin tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja