Jääkiekko

Tappara haastaa Lukon perjantain TV-ottelussa

25.3.2021. Liigassa pelataan perjantaina kolme ottelua. Kiekko putoaa jäähän klo 18.30. Subin TV-ottelussa sarjakärki Lukko isännöi kuudentena majailevaa Tapparaa, joka taistelee tiukasti suorasta paikasta puolivälieriin. Tsekkaa ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä illan Liiga-peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä illan kierrokselle. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Lukko – Tappara

Lukon runkosarjan voitto vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, vaikka sijoitukset tullaankin ratkaisemaan koronatilanteesta johtuen pistekeskiarvolla. Vain karanteenissa parhaillaan oleva HIFK voi kiilata vielä raumalaisten ohi. Lukko on kuitenkin jo varmistanut itselleen kotiedun tulevaan puolivälieräsarjaan.

Tappara taistelee sen sijaan suorasta puolivälieräpaikasta. Kirvesrinnat ovat parhaillaan kuudentena, mutta Pelicans huohuttaa niskaan vain pisteen päässä.

Perjantaina Äijänsuon jäälle luistelee kaksi hieman alavireistä joukkuetta, sillä molemmat ovat voittaneet vain kahdesti edellisessä kuudessa ottelussa. Tappara tavoittelee varmasti vielä paikkaa neljän parhaan joukossa, mikä oikeuttaisi kotietuun puolivälierissä. Voittoja kuitenkin alettava napsimaan pian, sillä parhaillaan 4. sijaa hallussaan pitävä Kärpät on osoittanut hyvää virettä viime otteluissa. Oululaiset ovat ottelun vähemmän pelanneena kaksi pistettä tamperelaisten edellä.

Perjantain muissa otteluissa KalPa saa vastaana sarjajumbo JYPin ja HPK isännöi Kouvolan KooKoota. Pitkään sarjan hännillä notkunut HPK on hurjassa kevätvireessä ja enää kuuden pisteen päässä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävästä Sportista. Hämeenlinnassakin on siis luvassa jännittävä vääntö tärkeistä pisteistä.

Miten uskot perjantai-illan otteluissa käyvän? Lämää vedot sisään Casumolla ja nappaa viidenkympin ilmaisveto yllä olevasta linkistä!


Casumo jo testattu? Tsekkaa kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja