Jääkiekko

Coloradon mestaruusjahti jatkuu maanantain vastaisena yönä

25.6.2022. Stanley Cupin finaaleissa Colorado Avalanchella on uusi ratkaisun paikka maanantain vastaisena yönä vieraskaukalossa. Nouseeko himoittu pokaali pelin jälkeen kohti Amalie Arenan kattoa? Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Coloradon voitolle!

Kaksikymppiä Coloradolle tuo yli 14O euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Coloradon voitolle kertoimella 2.38*
  4. Jos Colorado voittaa, sinä voitat 142,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Tampa Bay – Colorado

Stanley Cup -finaalit venyivät vähintään kuudenteen otteluun lauantain vastaisena yönä. Tampa Bay onnistui tiukassa paikassa voittamaan Coloradon ja kavensi täten ottelusarjan voitot lukemiin 3-2. Viidennen ottelun Tampa Bay voitti maalein 2-3. Colorado tuli ottelussa kaksi kertaa tasoihin, mutta voiton ratkaisi viimeisessä erässä Ondrej Palat. Suurin tekijä Coloradon tappiolle löytyy omalta maalinsuulta. Jo ennestään paljon kritiikkiä osakseen saanut Darcy Kuemper päästi kyseisessä ottelussa selkänsä taakse kaksi helppoa maalia varusteidensa läpi. Maalivahtipelissä Tampa Baylla on suuri etu kohti kuudetta kohtaamista.

Finaalit alkoivat Coloradon kahdella kotivoitolla ja kolmannessa kohtaamisessa Tampa Bay voitti oman kotiottelunsa. Tämän jälkeen ottelusarjassa ollaan nähty kaksi peräkkäistä vierasvoittoa. Yhteismaalit ovat toistaiseksi Coloradon hyväksi lukemin 18-14.

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen jäi viidennessä pelissä ilman tehopisteitä, mutta hän johtaa silti finaalien pistepörssiä tehopistein 0+8. Rantanen pelasi viime ottelussa kakkosketjussa yhdessä Nazem Kadrin ja Artturi Lehkosen kanssa. Sensaatiomainen puolustaja Cale Makar teki viime ottelussa tehopisteet 1+1 nousten samalla finaalien osalta seitsemään tehopisteeseen. 

Tampa Bay selvitti jo ensimmäisen kovan paikan ja toinen on edessä maanantain vastaisena yönä kotiyleisön edessä. Tampa Bay on hävinnyt tämän kevään pudotuspeleissä kymmenestä kotiottelustaan vain kaksi. Colorado haki neljännessä finaalissa vierasvoiton Nazem Kadrin tekemällä jatkoaikamaalilla. Colorado on puolestaan hävinnyt yhdeksästä vierasottelustaan vain yhden. Kyseinen tappio tuli kolmannessa finaalissa tylysti maalein 6-2.

Tampa Bayn pelaajisto on ottanut tämän kevään aikana erittäin paljon osumaa, mutta tällä hetkellä joukkue kykenee silti pelaamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Brayden Pointia lukuun ottamatta. Colorado on tänä keväänä pysynyt suhteellisen ehjänä ja Kadrin mukaantulo on auttanut joukkuetta paljon


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja