Jääkiekko

NHL: Colorado suosikkina lauantain huippuotteluun

26.3.2021. Läntisen divisioonan kärkijoukkueet Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights kohtaavat jälleen lauantai-iltana. Ottelu alkaa suomalaisittain loistavasti klo 21.00. Murskaako Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin Colorado jälleen Vegasin? Lue Broidin ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Kaksikymppiä Coloradolle tuo yli 11O euroa

Broidi ja Unikrn tarjoilevat lauantain huippumatsiin huiman tarjouksen uusille asiakkaille. Näin nappaat huippukertoimen Coloradon voitolle:

  1. Siirry Unikrnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko kuusikymppiä Coloradon voitolle (6O x 1.85*)
  4. Jos Colorado voittaa, sinä voitat 111 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Coloradolla niskalenkki Vegasista?

Lauantai-iltana yhteen iskevät kaksi potentiaalista Stanley Cup -ehdokasta, sillä joukkueet ovat divisioonansa kärjessä tasapistein. Colorado Avalanche tulee otteluun huimassa vireessä: Denverin ylpeys on voittanut seitsemän kahdeksasta viimeisestä ottelustaan ja ainoa tappiokin tuli vasta jatkoajan jälkeen. Torstain ja perjantain välisenä yönä joukkue kylvetti juurikin Vegas Golden Knightsin maalein 5-1. Joonas Donskoi teki ottelun 1-1-tasoitusmaalin ja Mikko Rantanen kirjautti tililleen yhden syöttöpisteen. Vegaskin on tosin kelpo iskussa, sillä kahdeksasta viime ottelussa on kasassa kuusi voittoa.

Myös joukkueiden parhaat pistemiehet taistelevat tasapäisesti paremmuudestaan. Sekä Mikko Rantanen (19+20) että Mark Stone (12+27) ovat tehtailleet 39 pistettä, mikä oikeuttaa pistepörssissä jaettuun viidenteen sijaan. Rantanen on saanut toistaiseksi hieman virkaveljeään parempaa tulitukea, sillä myös Nathan MacKinnon (10+25) on nakuttanut kunnioitettavat 35 pistettä runkosarjassa. Joonas Donskoi on Coloradon kuudenneksi paras pistemies tehoin 11+11.

Miten lauantai-illan ottelussa käy? Lämää vedot sisään Unikrnilla ja koukkaa lisäjännitystä yllä olevasta linkistä!


Unikrn jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja