Jalkapallo

MM-karsinnat: Suomi haastaa Ukrainan vieraskentällä

26.3.2021. Huuhkajien taival kohti vuoden 2022 MM-kisoja jatkuu sunnuntaina Kiovassa, kun klo 21.45 vastaan asettuu 1-1-tasapelin Ranskaa vastaan napannut Ukraina. Osuuko ilmiliekeissä oleva Teemu Pukki jälleen? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun. Oi Suomi on!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä sunnuntai-illan matsiin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto minimikertoimella 1.6O (Suomen kerroin 5.75*)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

*Kerroin on artikkelin kirjoitushetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Ukraina-Suomi

Suomen MM-karsinnat jatkuvat sunnuntai-iltana Kiovassa. Keskiviikon Bosnia-otteluun verrattuna lähtökohdat ovat erilaiset, sillä Huuhkajat lähtee peliin selvänä altavastaajana. Milan-legenda Andriy Shevchenkon johtama Ukraina nappasi karsinta-avauksestaan loistavan 1-1-tasapelin hallitsevan maailmanmestarin Ranskan vieraana.

Markku Kanervalla riittää pohdittavaa ottelun alla. Joukkueen kapteeni Tim Sparv ei matkustanut Kiovaan loukkaantumisen vuoksi, joten Glen Kamaran rinnalle tarvitaan korvaaja. Toki näin oli myös keskiviikkona, mutta Suomi pelasi muodostelmalla 3-5-2 perinteisen 4-4-2:sen sijaan.

Lähdetään purkamaan mahdollista avauskokoonpanoa siitä oletuksesta, että Suomi jatkaa kolmen topparin linjalla. Paulus Arajuuri ja Joona Toivio jatkavat varmasti avauksessa, mutta kuka asetetaan viikinkien rinnalle kolmanneksi soturiksi? Broidin veikkaus on Tanskassa hyvän kauden pelannut Juhani Ojala.

Klubista talvella MTK Budapestiin siirtynyt Nikolai Alho oli Bosnia-ottelussa Huuhkajien heikoimpia lenkkejä, mutta oikean wingbackin rooliin on vaikea kuvitella ketään muutakaan. Toisaalta Alho oli merkittävässä roolissa Suomen 1-1-tasoitusmaalissa. Hyökkäyspään avut nostanevat “Nikon” avaukseen myös sunnuntaina. Vasempaan laitaan heitän hieman yllättäen Puolassa nykyään vaikuttavan Albin Granlundin, jonka vahvuudet ovat ehdottomasti puolustuspelaamisessa.

Keskikentällä toivon näkeväni Kamaran kanssa ainakin Robert Taylorin, mutta siinä tapauksessa Robin Lod pelannee Pukin kanssa kärjessä. Joni Kauko siihen vielä kolmanneksi, niin on varsin puolustava, mutta vastahyökkäyksiin kykenevä yksitoistikko kasassa.

Casumo tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä Suomen voitolle peräti kertoimen 5.75. Tämä maistuu ainakin Broidille mainiosti, altavastaajan viitasta huolimatta – harvoin sitä pääsee pelaamaan näin hyvävireisen Huuhkaja-nipun voittoa tuollaisella kammokertoimella.

Casumo tarjoaa uusille asiakkaille 5O euron ilmaisvedon – nappaa tarjous tästä!

Toinen ehdottoman kiinnostava vetokohde on jäätävässä iskussa olevan Teemu Pukin vireen jatkuminen. Kotkalaisen maalille saa peräti kertoimen 3.60. Siispä Suomi-paitaa päälle ja parin huurteisen siivittämänä Huuhkajien kelkkaan.


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja