Jääkiekko

NHL: nämä joukkueet etenevät Stanley Cup -finaaleihin

18.5.2023. NHL:n konferenssifinaalit starttaavat perjantain vastaisena yönä. Tässä artikkelissa ennakoidaan tulevia ottelupareja, joissa suomalaisloistoa riittää yllin kyllin.


Nappaa 3O euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili XLBetille
  2. Talleta 3O euroa
  3. Lyö 3O euron veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Carolina – Florida

Carolina on kaatanut matkalla New York Islandersin ja New Jerseyn häviten yhteensä vain kolme ottelua. Hurrikaanit ovat konferenssifinaalien alkaessa sarjan suurin mestarisuosikki. Carolinan puolustus on sarjan paras ja hyökkäyspäässä löytyy tehokkuutta.

Pudotuspelien suurin yllättäjä Florida on kaatanut matkalla Bostonin ja Toronton häviten yhteensä neljä ottelua. Florida on kaatanut altavastaajan asemasta kaksi jättiläistä, onko nyt kolmannen aika? Panttereiden itseluottamus on pilvissä kahden edellisen sarjan jälkeen.

Tässä otteluparissa nähdään parhaimmillaan jopa 10 suomalaispelaajaa, joista kirkkaimpia tähtiä ovat ykkössentterit Sebastian Aho ja Aleksander Barkov. Heidän lisäkseen joukkueiden kokoonpanoissa ovat mukana Jesperi Kotkaniemi, Antti Raanta, Anton Lundell ja Eetu Luostarinen. Lisäksi Teuvo Teräväinen palaa tässä otteluparissa Carolinan kokoonpanoon.

Arvio: Carolina on puolustuspäähän timanttinen ja se kykenee pysäyttämään Floridan lennon. Sergei Bobrovskyn kopit eivät enää riitä, vaan Carolina marssii Stanley Cup -finaaleihin voitoin 4-2.

Vegas – Dallas

Vegas on kaatanut matkalla Winnipegin ja Edmontonin häviten yhteensä vain kolme ottelua. Vegas on erittäin hyvin valmennettu joukkue, joka pelaa loistavasti etenkin tasakentällisin. Laajennusdraftissa syntynyt joukkue on neljän parhaan joukossa jo neljättä kertaa kuuden kauden aikana.

Dallas on kaatanut matkalla Minnesotan ja Seattlen häviten yhteensä viisi ottelua. Dallas joutui Seattlen kanssa tiukille, mutta joukkueen hyökkäysvoima on ollut tähän mennessä vastustajille liikaa. 

Dallas tuo tähän ottelupariin neljä suomalaispelaajaa. Roope Hintz johtaa pudotuspelien pistepörssiä heidän pelaajien osalta, jotka ovat vielä mukana. Miro Heiskanen puolestaan kerää illasta toiseen suurimmat peliminuutit (keskimäärin 28:15 iltaa kohden). Esa Lindell ja Jani Hakanpää puolestaan jykevöittävät puolustusta.

Arvio: Dallas lähtee ottelupariin ennakkosuosikkina Vegasin kotiedusta huolimatta. Vegas on erittäin vahva, mutta Dallas ratkaiseen tämän sarjan itselleen erikoistilanteissa ja tähtiloistollaan. Dallas jatkoon voitoin 4-2.

Broidi


PARHAAT TARJOUKSET

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja