Jääkiekko

Leijonien matka jatkuu perjantaina Unkaria vastaan

18.5.2023. Suomen ottelut alkulohkossa jatkuvat perjantaina iltapäivällä Unkaria vastaan. Tässä ottelussa leijonamiehistölle haetaan lähinnä rentoutta ja onnistumisia. Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä kolmenkympin ilmaisvedolla!

Nappaa 3O euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili XLBetille
  2. Talleta 3O euroa
  3. Lyö 3O euron veto otteluun Unkari-Suomi (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Unkari – Suomi

Suomen alkulohkossa piikkipaikalla on keskiviikon otteluiden jälkeen Yhdysvallat 12 pisteellä. Toisena ja kolmantena ovat Tanska ja Ruotsi kahdeksalla pisteellä. Suomi on neljäntenä seitsemällä pisteellä ja Unkari pelaa putoamista vastaan kahden pisteen potilla.

Suomen taival on sisältänyt kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Turnaus alkoi kolmella erittäin kovalla ottelulla Yhdysvaltoja, Saksaa ja Ruotsia vastaan, joista tuloksena oli vain yksi voitto. Lohkovoitto on livennyt Leijonien käsistä, mutta nyt haetaan parhaita mahdollisia asetelmia pudotuspelejä kohden.

Suomen otteista on toistaiseksi paistanut ennakkosuosikin paineet. Pelaaminen on erittäin väkinäistä ja mailaa puristetaan liikaa. Leijonat tarvitsee alkulohkon loppuun onnistumisia ja rentoutta. Viime keväänä Suomi hallitsi ennakkosuosikin paineet loistavasti, mutta tänä keväänä asia tuntuu olevan toisin. Turnaus ei ole ollut missään nimessä helppo, sillä muut maat ovat oppineet pelaamaan Suomea vastaan.

Keskiviikkona Ranskaa vastaan Suomesta kahden tehopisteen iltaa viettivät Sakari Manninen (1+1), Marko Anttila (1+1) ja Mikko Rantanen (0+2). Ranskaa vastaan Suomi sai ykkös- ja nelosketjun loistavasti mukaan, mutta kakkos- ja kolmosketjuilta odotetaan ehdottomasti enemmän. Manninen johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehopistein 3+2.

Unkari aloitti MM-kisat kahdella tappiolla Tanskalle ja Yhdysvalloille yhteismaalein 2-10. Kolmannesta ottelusta joukkue kuitenkin otti massiivisen voiton Ranskaa vastaan jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Unkari on verrattain pieni jääkiekkomaa ja siltä ei löydy Suomen kaltaisia supertähtiä.

Suomi ja Unkari ovat kohdanneet MM-tasolla vain kerran aiemmin vuonna 2016. Kyseisessä ottelussa Suomi voitti laukaukset maalia kohden lukemin 51-13 ja maalit lukemin 3-0. Jotain samankaltaista on odotettavissa myös perjantain ottelusta.

Broidi


Nappaa 3O euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili XLBetille
  2. Talleta 3O euroa
  3. Lyö 3O euron veto otteluun Unkari-Suomi (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja