Jääkiekko

Rangers haastaa Tampa Bayn idän konferenssifinaaleissa

1.6.2022. NHL:n pudotuspeleissä myös idän konferenssifinaalit saadaan käyntiin torstain vastaisena yönä. Tampa Bay Lightning lähtee ottelusarjaan New York Rangersia vastaan suurena ennakkosuosikkina. Lue ennakko avausmatsiin alta ja hyödynnä huipputarjous!

Käytä 25 euron riskitön veto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa 25 eurolla Rangers-Tampa-matsia (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi voittaa, saat luonnollisesti pitää kaikki voittosi!
  5. Jos vetosi häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja

Ennakko: NY Rangers – Tampa Bay

New York Rangers on pelannut pudotuspeleissä maksimimäärän otteluita eli 14. Rangers on mennyt kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon vasta seitsemännen kohtaamisen jälkeen. Ensimmäisellä kierroksella Rangers kaatoi Pittsburghin voitoin 4-3 ja samoilla lukemilla kaatui myöhemmin toisella kierroksella Carolina. Rangers on joutunut pudotuspeleissä todella koville, sillä joukkueen jatkopaikka toiselta kierrokselta varmistui vasta tiistain vastaisena yönä. 

Rangers aiheuttaa neljästä jäljellä olevasta joukkueesta eniten kysymysmerkkejä. Joukkue on hyökkäyssuuntaan vahva, mutta sen viisikkopelaaminen on nojautunut liikaa maalivahtipelaamiseen. Rangers onkin tässä pisteessä yksinomaan maalivahti Igor Shesterkinin, puolustaja Adam Foxin ja hyökkääjä Mika Zibanejadin ansiosta. Zibanejad on pudotuspelien pistepörssissä kolmantena tehopistein 7+12=19 ja Fox on pistepörssin neljäntenä tehopistein 5+13=18.

Tampa Bay Lightning metsästää tänä keväänä jo kolmatta peräkkäistä mestaruutta. Tampa Bay on dynastian aikana voittanut kymmenen peräkkäistä pudotuspelien ottelusarjaa. Tänä keväänä Tampa Bay on pelannut 11 ottelua. Ensimmäisellä kierroksella joukkue voitti Toronton niukasti voitoin 4-3, kun taas toisella kierroksella he antoivat kunnon selkäsaunan Floridalle suoraan voitoin 4-0. Tampa Baylla onkin tulevaan ottelusarjaan lepoetu, sillä joukkue varmisti paikkansa konferenssifinaaleissa jo reilu viikko sitten.

Florida-sarjan dominoinnista uskomatonta teki se, että ykkössentteri Brayden Point on kokoonpanosta sivussa loukkaantumisen takia. Tampa Bay ja heidän huippumaalivahti Andrei Vasilevski päästivät neljässä ottelussa Floridaa vastaan omiin ainoastaan kolme maalia. Kyseisessä ottelusarjassa yhteismaalit menivät Tampa Baylle lukemin 13-3.

Tampa Bayn pelaamisesta huokuu tietoisuus siitä, kuinka otteluita voitetaan vähän heikommallakin pelillä. Tampa Bayn on tänä keväänä pelastanut monta kertaa huima yksilötaito, maalivahtipelaaminen sekä tehokas ylivoima. Nikita Kucherov on “vähäisestä” ottelumäärästä huolimatta pudotuspelien pistepörssissä kuudentena tehopistein 4+11=15.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja