Jääkiekko

Colorado ja Edmonton kohtaavat lännen konferenssifinaaleissa

31.5.2022. NHL:n pudotuspeleissä on jäljellä enää neljä joukkuetta. Lännen konferenssifinaaleissa toisensa kohtaavat hyökkäysvoimaiset Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers. Ottelusarjan ensimmäinen koitos on luvassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä NHL-vetoihin!

Käytä 25 euron riskitön veto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa 25 eurolla Colorado-Edmonton-matsia (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi voittaa, saat luonnollisesti pitää kaikki voittosi!
  5. Jos vetosi häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja

Ennakko: Colorado – Edmonton

Colorado ja Edmonton aloittavat paljon odotetut lännen konferenssifinaalit keskiviikon vastaisena yönä. Molempien joukkueiden valtava hyökkäysvoima tekee tästä otteluparista ainutlaatuisen.

Colorado on kaatanut pudotuspeleissä toistaiseksi Nashvillen ja St. Louisin. Nashville oli Coloradolle helppo suupala voitoin 4-0 ja yhteismaalein 21-9. Toisella kierroksella Colorado kampesi St. Louisin voitoin 4-2. Yhteismaalit menivät tässä otteluparissa Coloradolle lukemin 22-18. Colorado on voittanut pudotuspeleissä kotona viidestä ottelustaan kolme. Joukkueen tehokkain pelaaja pudotuspeleissä on ollut Nathan MacKinnon tehopistein 8+5=13. Suomalaisista Mikko Rantanen on tehnyt toistaiseksi tehopisteet 1+10=11 ja Artturi Lehkonen tehopisteet 4+1=5.

Edmonton on pelannut pudotuspeleissä kaksi ottelua Coloradoa enemmän. Edmonton joutui jo ensimmäisellä kierroksella tiukille Los Angelesin kanssa, kun voitot menivät kanadalaisjoukkueelle niukasti 4-3. Edmonton sai koneensa toden teolla käyntiin toisella kierroksella, kun paikallisvastustaja Calgary jäi joukkueen jalkoihin voitoin 4-1. Los Angeles-sarjassa yhteismaalit menivät Edmontonille lukemin 27-17, kun taas Calgarya vastaan maali-iloittelussa yhteismaalit menivät samalle joukkueelle lukemin 25-20. Edmonton-Calgary -sarjassa tehtiin yhteensä 45 maalia yhdeksän maalin keskiarvolla ottelua kohden. Edmonton on voittanut pudotuspeleissä kuudesta vierasottelustaan neljä.

Edmontonin parivaljakko Leon Draisaitl ja Connor McDavid johtaa jaetusti NHL:n pudotuspelien pistepörssiä tehopisteillä 7+19=26. Heidän takanaan Evander Kane on pistepörssin viidentenä ja maalipörssin johdossa tehopistein 12+3=15. Saksalaishyökkääjä Draisaitl iski pelkästään Calgary-sarjan viiteen otteluun uskomattomat tehopisteet 2+15=17. Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi pelaa joukkueen kakkosketjussa tehopistein 2+1.

Colorado ja Edmonton ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Kohtaamisista Colorado on voittanut kaksi varsinaisen peliajan jälkeen ja Edmonton yhden varsinaisella peliajalla. Edellisen kerran nämä joukkueet ovat kohdanneet toisensa NHL:n pudotuspeleissä keväällä 1998.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja