Jääkiekko

Murskaako Washington Bostonin toistamiseen?

17.4.2021. Boston Bruins ja Washington Capitals iskevät yhteen sunnuntai-iltana parhaaseen katseluaikaan. Bruins sai maanantaina Capitalsilta melkoisen selkäsaunan maalein 8-1, joten kamppailuun on selkeät lähtökohdat. Kumpi juhlii voittoa sunnuntaina? Lue Broidin ennakko alta ja koukkaa huipputarjous otteluun!

Kymppi Washingtonille tuo lähes kahdeksankymppiä

Broidi ja Unikrn tarjoavat uusille asiakkaille lisäjännitystä matsiin. Näin nappaat huippukertoimen Capitalsin voitolle:

  1. Siirry Unikrnille tästä linkistä
  2. Avaa pelitili ja talleta 1O euroa
  3. Saat 3O euroa pelirahaa
  4. Lyö kaikki Washingtonin voitolle (3O x 2.55*)
  5. Jos Washington voittaa, sinä voitat 76,5 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muuttuneet joukkueet

Washingtonin kausi on ollu väkevä, vaikka viime aikoina onkin ollut pieniä haasteita. Se tavoittelee divisioonan voittoa ja odotukset tulevaa kohtaan on korkealla. 

Capitals teki siirtoikkunan viimeisenä päivänä isoja liikkeitä. Se kauppasi Detroitiin Jakub Vranan ja Richard Panikin sekä pari varausvuoroa. Vranan sekä Panikin kaudet olivat olleet haastavia, vaikka Vrana olikin iskenyt mainiosti pisteitä. 39 matsin saldona oli tehot 11+14.

Washington sai vaihdossa Anthony Manthan, jonka alkukausi Detroitissa oli tahmea. Otteissa on ollut ailahtelua, mutta kyseessä on kuitenkin erittäin taitava pelaaja. Kanadalainen onnistui kuitenkin väkevästi heti uudessa seurassaan ja takoi kahteen avausmatsiin tehot 2+1.

Capitalsin vastuunkantajat ovat olleet tuttuja: Nicklas Bäckström toimii hyökkäyksen kapellimestarina ja Aleksander Ovetshkin tykittää maaleja. Puolustuksen tärkein palanen on vastaavasti John Carlson, joka kamppailee jälleen puolustajien pistepörssin voitosta. Carlson on vienyt pakkien pistepörssin nimiinsä vuosina 2018 sekä 2020.

Boston teki niin ikään muutoksia pelaajistoonsa, kun Taylor HallCurtis Lazar ja Mike Reilly liittyivät remmiin. Varsinkin Hall oli iso naaraus, vaikka vuoden 2010 ykkösvarauksen kausi Sabresissa oli lievästi sanottuna haasteellinen. Menestystä jahtaavaan joukkueeseen hyökkääjä on kuitenkin erinomainen vahvistus.

Jos on Capitalsin leirissä ollut tutut avainpelaajat iskussa, niin samaa voi sanoa Bruinsista. Brad MarchandPatrice Bergeron ja David Pastrnak ovat johtaneet joukkoja mainiosti.

Boston tarvitsee voittoja, jotta paikka pudotuspeleissä alkaisi olla turvallisempi. Joukkue on toistaiseksi kiinni divisioonansa viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Boston ja Washington ovat kohdanneet tällä kaudella kuudesti. Voitot ovat tasan 3-3, mutta otteluiden välillä on ollut valtavasti eroja. Bruinsilla on maksettavana kalavelkoja erityisesti joukkueiden maanantain kohtaamisesta: tuolloin Capitals kylvetti Bostonia vieraskaukalossa peräti 8-1.

Bruins lähtee hienoisena suosikkina sunnuntain koitokseen. Joukkue vahvistui siirtorajalla ja se on varmasti sisuuntunut maanantain nöyryytyksestä. Helppoa matsia ei varmasti ole luvassa, mutta Boston tarvitsee kipeästi voittoja, jotta paikka pudotuspeleissä olisi turvallisempi.


Unikrn jo testattu? Tsekkaa kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja