Jääkiekko

Järjestäväkö Flyers ja Capitals taas maalijuhlat?

16.4.2021. Philadelphia Flyers ja Washington Capitals iskevät yhteen lauantaina parhaaseen katseluaikaan, kun kiekko putoaa jäähän kello 19.30. Matsista sopii odottaa viihdyttävää – lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä NHL-iltaan!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä taalajäille. Näin koukkaat itsellesi viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto NHL:ään (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Joukkueet eri tilanteissa

Capitalsin kausi on ollut pirteä ja joukkue kamppailee divisioonan voitosta. Erityisen vahvaa meno oli helmi-maaliskuun vaihteessa: 16 peräkkäisen matsin saldona oli peräti 14 voittoa.

Washingtonin osalta sävel on ollut sama kuin niin monella aikaisemmallakin kaudella: hyökkäys on ollut rautaa ja joukkue on sarjan kärkipäätä tehdyissä maaleissa, mutta myös omiin on uponnut reilusti takaiskuja. Päästettyjä maaleja on divisioonan neljänneksi eniten.

Myös avainpelaajien osalta laulu on ollut tuttu. Nicklas Bäckström on toiminut syöttökoneena ja nakuttanut noin pinnan per peli. Joukkueen paras maalintekijä on vähemmän yllättäen Aleksander Ovetshkin. 35-vuotias venäläistykki on iskenyt reilut parikymmentä osumaa ja on varsin hyvillä sijoilla myös koko sarjan maalipörssissä. Ovetshkinin kausi starttasi hieman tahmeasti, mutta ruuti on kuivunut kevään edetessä.

Jos on Capitalsin puolustuksella ollut haasteita, niin vähintään samaa voi sanoa Flyersista. Se on yksi sarjan eniten maaleja päästäneistä joukkueista: Philadelphian verkkoon on tehty enemmän osumia kuin esimerkiksi samassa divisioonassa pelaavan Buffalo Sabresin. Tämä saavutus hakee jo vertaistaan.

Flyersin asema onkin haastavampi. Se kamppailee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, mutta kurssin olisi muututtava. Voittoja pitäisi tulla reilusti aiempaa parempaan tahtiin, sillä Flyers on menettänyt viime aikoina luvattoman paljon pisteitä.

Askelmerkit lauantaille ovat hyvin selvät: Capitals on valtava suosikki. Se möyhensi Flyersin jo aikaisemmin tällä viikolla peräti maalein 6-1. Tätä edeltävässä pelissä Washington murskasi Bruinsin 8-1. Capitals on ollut myös mainio vierasjoukkue, mikä tasaa myös hieman puntteja.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella viidesti. Philly vei näistä ensimmäisen, mutta neljä viimeisintä ovat päättyneet Capitalsin juhliin. Ennakkoasetelmat kääntävät vaakaa reilusti Washingtonin suuntaan myös tässä kohtaamisessa.

Lauantain kohtaamisesta on lupa odottaa viihdyttävää: keskinäisissä matseissa on usein nähty melkoisia maalitalkoita. Kauden viidessä kohtaamisessa on tehty yhteensä 39 maalia eli lähes kahdeksan osumaa matsia kohden.


Casumo jo testattu? Tutustu muihin tarjouksiin täällä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja