Jääkiekko

NHL:n Trade Deadline lähestyy – tässä kuumimmat siirtohuhut

1.3.2023. NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu Suomen aikaa perjantaina kello 22.00. Tässä artikkelissa otetaan katsaus taalaliigan kuumimpiin siirtohuhuihin.

Jakob Chychrun

Patrick Kanen ja Timo Meierin siirryttyä siirtorajan kuumin peruna on Arizona Coyotesin puolustaja Jakob Chychrun. 24-vuotias Chychrun on Arizonan oma ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2016. Puolustajalla on 4,6 miljoonan sopimus, joka yltää kevääseen 2025 saakka.

Chychrun tulee siirtymään varmasti, sillä hän ei ole enää hetkeen ollut osa Arizonan pelaavaa kokoonpanoa. Vahvimmin pelaajan perässä ovat Washington Capitals, Carolina Hurricanes ja Pittsburgh Penguins. Kilvassa olivat mukana myös Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings, mutta kyseiset joukkueet ovat jo hankkineet puolustajan tässä siirtoikkunassa. 

Chychrun on pelannut tällä kaudella NHL:ssä 36 ottelua tehopistein 7+21=28. Hyökkäyssuuntaan vahva puolustaja on pelannut NHL:ssä seitsemän kauden aikana yhteensä 373 ottelua tehopistein 60+110=170. Kaudella 2020-21 Chychrun voitti puolustajien maalipörssin 18 maalilla.

Brock Boeser

26-vuotias Brock Boeser on Vancouverin oma ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2015. Hyökkääjän sopimus on arvoltaan 6,65 miljoonaa ja se yltää kevääseen 2025. 

Boeser on ollut jo pidemmän aikaa vapaa neuvottelemaan siirrosta. Vahvimmin hyökkääjä on yhdistetty Pittsburgh Penguinsiin. Lisäksi huhuissa uudeksi osoitteeksi ovat olleet Minnesota Wild, Washington Capitals ja Calgary Flames. 

Boeser on pelannut tällä kaudella NHL:ssä 52 ottelua tehopistein 11+27=38. Maalintekijäluonne on pelannut NHL:ssä seitsemän kauden aikana yhteensä 376 ottelua tehopistein 132+162=294.

Nick Bjugstad

Kokenut Nick Bjugstad on Florida Panthersin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2010. 30-vuotias keskushyökkääjä pelaa halvalla sopimuksella ja pystyy tuomaan johonkin pudotuspelijoukkueeseen paljon kokemusta ja luotettavuutta.

Bjugstad siirtyi täksi kaudeksi Arizonaan ja on pelannut joukkueessa 59 ottelua tehopistein 13+10=23. Hyökkääjä on pelannut NHL:ssä 11 kauden aikana yhteensä 599 ottelua tehopistein 123+157=260.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja