Jääkiekko

Lauantai-iltana pelataan kaksi NHL:n huippuottelua

04.03.2022. Suomalaisia NHL-faneja hemmotellaan lauantaina neljällä Prime Time -kamppailulla. Kattauksessa on mukana Bostonin ja New York Rangersin sekä Dallasin ja Coloradon väliset otatukset.

Boston-New York Rangers klo 20.00

Boston on viettänyt koko kauden sarjan kärjessä. Joukkue on kerännyt 60 otteluun huimat 99 pistettä. Rangers on NHL:ssä viidentenä 79 pisteellä 61 otteluun. Rangers on Metropolitan divisioonassa tukevasti kolmantena ja tulee marssimaan kevään pudotuspeleihin.

Tulevassa ottelussa saadaan nauttia Rangersiin siirtyneen Patrick Kanen otteista. Kanen 16 vuoden mittainen taival Chicagon kanssa tuli päätökseensä ja hyökkääjä treidattiin siirtoikkunan takarajalla New Yorkiin. Aiemmin Rangers vahvisti hyökkäystään Vladimir Tarasenkolla

Boston on kirjoitushetkellä kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisen tappion joukkue on kokenut Washingtonille 11. helmikuuta. Voittoputken aikana Boston on kaatanut vastustajansa yhteismaalein 33-16. Rangers on voittanut neljän ottelun mittaisen tappioputken jälkeen kaksi ottelua peräkkäin yhteismaalein 8-4.

Boston on voittanut Rangersin tällä kaudella kahdesti vieraissa yhteismaalein 8-3.


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Tee 25 euron pikatalletus
  3. Lyö 25e veto NHL:ään (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla ei ole kierrätysehtoja.


Dallas-Colorado klo 22.30

Dallas on lännessä toisena yhden pisteen päässä johtavasta Vegasista. Dallas on kerännyt 61 otteluun 77 pistettä. Colorado on lännessä kuudentena neljän pisteen päässä Dallasista. Keskisestä divisioonasta molemmat ovat marssimassa pudotuspeleihin.

Otteluparissa nähdään peräti seitsemän suomalaista. Dallasista tositoimissa ovat Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Jani Hakanpää. Coloradossa kotimaata edustavat NHL:n maalipörssin kolmonen Mikko Rantanen, Artturi Lehkonen sekä ylös nostettu Justus Annunen

Dallasilla on menossa kauden heikoin vaihe, sillä joukkue on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelusta vain kaksi. Dallas otti torstain vastaisena yönä 4-2-voiton Arizonasta, joka oli joukkueelle ensimmäinen voitto varsinaisella peliajalla lähes kuukauteen. Coloradon kuuden ottelun mittainen voittoputki katkesi samana yönä New Jerseyä vastaan maalein 7-5.

Colorado on voittanut Dallasin tällä kaudella kahdesti yhteismaalein 7-3.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja