Jalkapallo

Real Madridin mestaruusjahti jatkuu Getafen vieraana

17.4.2021. Kokonaiskuva Real Madridin peliesityksistä on ollut vaisu. Tästä huolimatta joukkue on äitynyt loistavaan kevätvireeseen ja metsästää tulisesti La Ligan mestaruutta. Sunnuntaina jahti jatkuu putoamisuhassa olevaa Getafea vastaan. Hyödynnä huipputarjous ja katso ottelu ilmaiseksi!


Varkain mukaan mestaruusjahtiin

Real Madridin kohdalla on puhuttu paljon siitä, että syksy on vain pitkää harjoituskautta ja joukkue herää keväisin. Sama näyttää pätevän nytkin.

Real on jäänyt edellisestä 20 edellisestä sarjapelistään vain kertaalleen ilman pisteitä. Kauden kymmenestä ensimmäisestä pelistään Real vastaavasti voitti vain viisi ja hävisi kolme. 

Joukkue onkin hiipinyt varkain mukaan mestaruustaisteluun. Ennen sunnuntain peliä eroa sarjan piikkipaikkaan on vain yksi piste.

Real on raapinut viime aikoina kovia voittoja vajaalla rosterilla, sillä muun muassa Sergio Ramos ja Raphael Varane ovat puuttuneet puolustuslinjasta. Tästä huolimatta joukkue kaatoi reilun viikon sisään Barcelonan sekä kampesi Liverpoolista jatkoon Mestarien liigassa. 

Kaikki kilpailut mukaan lukien Los Blancosilla on nyt jopa 14 ottelun mittainen tappioputki, vaikka edellä mainittujen lisäksi joukkue on kohdannut tämän aikana Atletico Madridin sekä kahdesti Atalantan.

Isojen voittojen vastapainoksi Realilla on ollut haasteita ennakkoon helpommissa peleissä. Joukkue on hävinnyt kauden aikana muun muassa Alavesille, Cadizille sekä kahdesti Shakhtar Donetskille. Nämä tappiot tulivat tosin syyskaudella.

Pistemenetyksiä on tullut yllättäen paljon kotikentällä. Zinedine Zidanen suojatit ovatkin olleet sarjan paras vierasjoukkue, kun 15 matsin tuloksena on vain yksi tappio. Yhteensä pinnoja on kertynyt 32.

Sunnuntaina vastaan asettuu Getafe, joka kamppailee tiukasti sarjapaikastaan. Eroa putoamisviivan alle on neljä pistettä, kun jäljellä on kahdeksan ottelua. Joukkueen kurssi tosin osoittaa uhkaavasti alaspäin. Edellisestä 12 pelistään Getafe on voittanut ainoastaan yhden. 

Askelmerkit sunnuntaille ovat selkeät: Real on selkeä suosikki ja vain voitto kelpaa joukkueelle. Madridilaiset ovat nousseet kuin varkain taistelemaan mestaruudesta eikä tätä tilaisuutta haluta varmasti jättää hyödyntämättä. Pienen haasteen joukkueen ylle asettaa otteluruuhka, joten kokoonpanossa saattaa olla pientä kierrätystä. Tästä huolimatta Zidanen joukko on todella selkeä voittajasuosikki.


Lisäjännitystä peleihin? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja