Jalkapallo

Manchester City suosikki tiistaina Atletico Madridia vastaan

4.4.2022. Mestarien liigassa siirrytään tiistaina puolivälierävaiheeseen ja se aloitetaan heti huippuottelulla, kun Atletico Madrid matkaa Manchester Cityn vieraaksi Etihadille. Lue ennakko alta ja hyödynnä tarjous matsiin!

Kaksikymppiä Man Citylle tuo yli 80 euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Cityn voitolle (6O x 1.36*)
  4. Jos Man City voittaa, sinä voitat 81,6O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Man City – Atletico Madrid

Manchester City selvitti tiensä puolivälieriin helposti kaatamalla Sportingin yhteismaalein 5-0. Atletico Madrid kaatoi tieltään Manchester Unitedin ja kyseinen ottelupari oli huomattavasti tasaisempi, sillä se päättyi espanjalaisten hyväksi maalein 2-1. 

Maajoukkuetauolta molemmat joukkueet palasivat vakuuttavasti voitollisena. City kaatoi Valioliigassa Burnleyn vieraissa maalein 2-0 ja Atletico Madrid voitti kotimaansa sarjassa sarjajumbo Alavesin maalein 4-1. Madridilaisten hyökkäysosastosta maalinteossa onnistuivat kahdesti Joao Felix ja Luis Suarez

Manchester City jatkaa viimeisimmän ottelun voitolla Valioliigan kärjessä yhden pisteen erolla Liverpooliin nähden. Kaikki kilpailut mukaan lukien Cityllä on menossa seitsemän ottelun mittainen tappioton putki, jonka aikana joukkue on ottanut viisi voittoa. Näissä seitsemässä ottelussa City on itse tehnyt 13 maalia ja päästänyt vain kaksi. Maalinsa se on onnistunut pitämään puhtaana näissä otteluissa yhteensä viisi kertaa.

Atletico Madrid kipusi edellisellä voitollaan La Ligassa kolmanneksi tasapisteisiin sarjakakkosen Sevillan kanssa. Kaikki kilpailut mukaan lukien Atletico on kahdeksan ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa, jonka aikana joukkue on ottanut peräti seitsemän voittoa. Joukkue on viikonlopun jälkeen huimassa kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Atletico on saanut kevään korvilla puolustuspelaamistaan jälleen parempaan kuosiin, sillä voittoputken aikana joukkue on päästänyt omiin ainoastaan kolme maalia.

City lähtee tulevaan ottelupariin selvänä ennakkosuosikkina ja se pääsee vielä aloittamaan ottelut kotonaan. Atleticolle tiistain kamppailu tulee olemaan kova puolustustaistelu, sillä City haluaa ratkaista otteluparin itselleen jo ensimmäisessä ottelussa kotiyleisön edessä. Mielenkiintoa ottelupariin tuo kahden loistavan päävalmentajan Pep Guardiolan ja Diego Simeonen välinen kohtaaminen. Näillä kahdella valmentajalla on täysin toisistaan poikkeavat lähestymistavat lajiin, sillä Guardiolaa pidetään mestarina hyökkäävässä jalkapallossa ja Simeonea puolustavassa jalkapallossa. Kestääkö Atleticon puolustus Cityn jatkuvaa painetta omalla puolustusalueella?


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja