Jalkapallo

Jatkuuko Itävallan lento Turkkia vastaan? Nappaa riskitön veto!

Itävalta teki D-lohkossa todellisen uroteon, kun se nappasi lohkovoiton Ranskan ja Hollannin nenän edestä. Lisäksi joukkueen peli on ollut todella viihdyttävää katseltavaa. Jatkuuko lento tiistaina Turkkia vastaan? Lyö vetoa ottelusta – saat panoksesi takaisin jos veto menee väärin!

Nappaa 2O euron riskitön veto

  1. Avaa pelitili Winnerzille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 2O euron veto otteluun
  4. Jos vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia!

🚨 Winnerz jo testattu? Löydät muut Broidin huipputarjoukset täältä!


Patukka, joka tekee vain hienoja maaleja

Broidi rakastaa upeita tarinoita, joten päivän EM-kisajuttu käsittelee päivän matsien sijaan legendaarista sveitsiläispelaajaa.

Tämä kundi ei esittelyjä kaipaa. Kulttipelaaja Xherdan Shaqiri esiintyy nimittäin koko maailman valokeilassa parin vuoden välein. Eli aina silloin, kun EM- tai MM-kisat ovat käynnissä.

169-senttinen Shaqiri, Broidin kaveripiirissä ”Patukka”, on pelannut varsin tasapaksun seurajoukkueuran, mutta Sveitsin maajoukkueessa jälki on ollut hurjaa. Mies on iskenyt Sveitsille 32 maalia 124 ottelussa.

Isojen pelien mies

Shaqirin kohdalla maalimäärä ei ole edes se oleellisin asia. Suurimman kunnioituksen sveitsiläislaituri ansaitsee ajoituksestaan sekä maalien kauneudesta. Vai mitä mieltä olet seuraavasta tilastosta:

Shaqiri on tehnyt vähintään yhden maalin jokaisessa kuudessa edellisessä arvoturnauksessa, eli vuoden 2014 Brasilian MM-kisoista lähtien. Tähän ei ole pystynyt edes Cristiano Ronaldo.

Alla olevalta videolta voit mehustella Shaqirin maaleja vuosien varrelta!

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja