Jalkapallo

Barcelonalla isot panokset keskiviikkona Bayernia vastaan

6.12.2021. Keskiviikkona edessä on Mestarien liigan viimeinen pelikierros ennen ensi vuoden puolella alkavia jatkopelejä. FC Barcelona on tuskaillut pelaamisensa kanssa koko syksyn ja tarvitsee viimeisestä alkulohkon ottelustaan Bayernia vastaan vielä kipeästi pisteitä. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa 25 euron riskitön veto

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Mestarien liigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa koko summalla Mestarien liigaa (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Bayern – Barcelona

E-lohkossa panosta riittää viimeisellä kierroksella toisen ja kolmannen sijan osalta. Bayern Munchen on voittanut syksyn kaikki viisi otteluaan ja on täten varmistanut paikkansa 16 parhaan joukossa. Barcelona on ennen viimeistä kierrosta toisena seitsemällä pisteellä, mutta Benfica uhkaa espanjalaisjoukkuetta vain kahden pisteen päässä kolmantena. Lohkon neljäs joukkue Dynamo Kiev on menettänyt mahdollisuutensa jatkoon jääden lohkojumboksi. 

Bayern Munchen on hoitanut tämän kauden Mestarien liigan tyylikkäästi viidellä voitolla maalierolla 19-3. Joukkueen 19 tehtyä maalia on koko sarjan suurin lukema ja puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski on tehnyt joukkueensa maaleista yhdeksän jakaen maalipörssin kärkipaikan yhdessä Sebastien Hallerin kanssa.

Lewandowski johtaa myös Bundesliigan maalipörssiä 16 maalilla 14 otteluun. Bayern Munchen voitti viime lauantaina Dortmundin huikeassa Der Klassikerissä lukemin 2-3 vankistaen paikkaansa Bundesliigan kärjessä. 

FC Barcelonan syksy on ollut Lionel Messin lähdön ja seuran talousongelmien myötä kaoottinen. La Ligassa pelaaminen on ollut kaukana viime kausien tasosta ja viime lauantain Betis-tappion jälkeen joukkue on sarjassa vasta sijalla seitsemän 16 pistettä kärjelle jääneenä.

Loka-marraskuun vaihteessa Barcelona vaihtoi päävalmentajaa Ronald Koemanista seuralegenda Xaviin, jonka alaisuudessa joukkue on pelannut neljä ottelua voittaen niistä kaksi ja pelaten yhden tasan. Barcelonan isoin ongelma koko kauden mitassa on ollut hyökkäyspelaaminen. Karuin esimerkki tästä on Mestarien liigan viisi ottelua, joissa joukkue on onnistunut maalinteossa ainoastaan kahdesti.

Benfica lähtee viimeiselle kierrokselle suurena ennakkosuosikkina Dynamo Kieviä vastaan ja mikäli Benfica onnistuu kyseisen ottelun voittamaan, on Barcelona pakotettu voittoon Bayernia vastaan.

Syyskuun puolessa välissä Bayern voitti Barcelonan vieraissa lukemin 0-3 Lewandowskin kahdella maalilla. Myös tulevassa ottelussa vierasjoukkueella on iso työ edessä. Barcelonan voitto vaatisi Xavin joukkueelta täydellisen onnistumisen.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja