Jalkapallo

Chelsea selkeä suosikki kotona Manchester Unitedia vastaan

26.11.2021. Valioliigan 13. kierros huipentuu todelliseen huippuotteluun, kun Manchester United matkaa sunnuntaina Stamford Bridgelle Chelsean vieraaksi. Unitedin haaste tulee olemaan ottelussa todella suuri, sillä Chelsea on kiilannut itsensä yhdeksi Euroopan parhaista joukkueista. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Valioliigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa Valioliigasta (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Chelsea – Manchester United

Chelsea on virittäytynyt Thomas Tuchelin johdolla viime aikoina todella kovaan vireeseen. Ennen maajoukkuetaukoa joukkue jäi Valioliigassa 1-1-tasatulokseen Burnleyn kanssa, mutta tauolta joukkue on saapunut murhaavassa kunnossa kahden voiton myötä. Chelsean jalkoihin on kahdessa viimeisimmässä ottelussa jäänyt Leicester lukemin 0-3 ja Juventus lukemin 4-0. 

Joukkueen hyökkäyspelaaminen soljuu tällä hetkellä todella hienosti ja ratkaisijoita on löytynyt laajalla rintamalla. Muun muassa Juventusta vastaan Chelsea pelasi vielä ilman Romelu Lukakua ja Mason Mountia, mutta jätti silti italialaisen suurseuran ilman mahdollisuuksia laadukkaan pallollisen pelaamisen ansiosta.

Tehokkaan hyökkäyspelaamisen lisäksi joukkue loistaa myös puolustuspäässä. Valioliigassa joukkue on päästänyt tähän mennessä vähiten maaleja (4) ja kymmenen tappiottoman ottelun putken aikana joukkue on päästänyt vain kolme maalia. Chelsea johtaa Valioliigaa 12. kierroksen jälkeen kolmella pisteellä ennen Manchester Cityä. 

Manchester United haki tiistaina 2-0-vierasvoiton Villarrealista Mestarien liigassa vastuuvalmentaja Michael Carrickin johdolla. Perjantaina seura julkaisi tiedon uudesta väliaikaisesta päävalmentajasta Ralf Rangnickistä. 63-vuotias saksalainen saapuu Unitedin peräsimeen venäläisen Lokomotiv Moskovan urheilu- ja kehitysjohtajan paikalta. Ragnick ei kuitenkaan toimi vielä Chelseaa vastaan päävalmentajana työlupa-asioiden takia. 

Jos Chelsean hyökkäyspelaaminen on ollut soljuvaa, niin Unitedin kohdalla se on ollut kaikkea muuta. Tämä johtuu pitkälti siitä, että joukkueen pallollinen pelaaminen on tällä hetkellä kaukana tarvittavasta. Esimerkiksi Mestarien liigassa Villarreal hallitsi pitkään ottelua ilman suurempaa huolta.

Lopulta espanjalaisjoukkue hävisi ottelun omiin virheisiinsä eikä niinkään Unitedin hyvyyteen. United on Valioliigassa ennen viikonloppua vasta sijalla kahdeksan. Joukkueen vire on ollut Valioliigassa viime aikoina hyvin heikko. Viimeisestä seitsemästä ottelusta joukkue on voittanut ainoastaan yhden ottelun ja hävinnyt peräti viisi.

Chelsea vakuuttaa tällä hetkellä pelin jokaisella osa-alueella ja Unitedille tulee olemaan vaikeaa päästä sunnuntaina maalipaikoille asti.


Lisäjännitystä Valioliigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja