Jalkapallo

Chelsea ja Real Madrid kohtaavat taas Mestarien liigassa

4.4.2022. Keskiviikon odotettu kohtaaminen pelataan Lontoossa, kun Real Madrid matkaa huippuotteluun Stamford Bridgelle Chelsean vieraaksi. Mestarien liigassa tämä ottelupari on puolivälierien ennakolta tasaisin. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Realin voitolle!

Kaksikymppiä Real Madridille tuo yli 22O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Realin voitolle (6O x 3.75*)
  4. Jos Real Madrid voittaa, sinä voitat 225 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Chelsea – Real Madrid

Hallitseva Mestarien liigan mestari Chelsea selvitti tiensä puolivälieriin kohtalaisen helposti Lilleä vastaan yhteismaalein 4-1. Real Madrid puolestaan selvitti tiensä jatkoon huumaavasta otteluparista PSG:tä vastaan yhteismaalein 3-2. PSG johti otteluparia jo lukemin 2-0, mutta Karim Benzeman huima hattutemppu 17 minuuttiin toi lopulta jatkopaikan madridilaisille. Chelsea ja Real Madrid kohtasivat toisensa myös viime vuonna Mestarien liigan välierissä. Silloin Chelsea oli kotonaan parempi maalein 2-0 ja eteni finaaliin yhteismaalein 3-1.

Chelsean kenraali tulevaan otteluun oli viikonloppuna katastrofaalinen. Joukkue nimittäin hävisi kotonaan sarjanousija Brentfordille tylyin lukemin 1-4. Chelsea siirtyi ottelussa 48. minuutin kohdalla johtoon, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue iski neljä maalia 37 minuuttiin. Real Madrid puolestaan palasi maajoukkuetauolta voitollisena, kun se kaatoi Celta Vigon vieraissa maalein 2-1 Benzeman kahdella osumalla. Benzema on La Ligan maalipörssin ylivoimainen johtaja 24 maalilla 26 otteluun. 

Chelsea jatkaa tappiosta huolimatta Valioliigassa kolmantena Manchester Cityn ja Liverpoolin jälkeen. Ennen lauantain tappiota Chelsea oli pelannut 14 tappiotonta ottelua peräkkäin kaikki kilpailut mukaan lukien. Chelsea ei ole enää Valioliigan mestaruustaistelussa mukana, joten joukkueen keskittyminen saattoi lauantaina olla jo tulevassa keskiviikon kamppailussa.

Real Madrid puolestaan pesi lauantain voitolla kasvojaan nolosta El Clasicon tappiosta ennen maajoukkuetaukoa. Silloin FC Barcelona murjoi madridilaiset vieraissa peräti maalein 4-0. Benzema on jälleen palannut pienen loukkaantumisen jälkeen joukkueen kokoonpanoon mukaan ja hän on tänä päivänä kaikki kaikessa joukkueen menestyksen kanssa.

Molempien joukkueiden yllä leijailee hieman kysymysmerkkejä, mutta Chelsea lähtee tulevaan ottelupariin hienoisena ennakkosuosikkina. Kotonaan Chelsea haluaa taatusti hyvän tuloksen ja se palaa sisuuntuneena kentälle lauantain nolon tappion jälkeen. Real Madridin tulee taas parantaa paljon otteluparista PSG:tä vastaan, jotta se kykenee tosissaan haastamaan Chelsean.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja