Jalkapallo

Liverpool ja Real Madrid iskevät yhteen Mestarien liigan finaalissa

26.5.2022. Yksi vuoden odotetuimmista urheilutapahtumista pelataan lauantai-iltana, kun Liverpool ja Real Madrid ottavat yhteen Mestarien liigan finaalissa Pariisissa. Kumman kausi päättyy mestaruusjuhliin? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Liverpoolin voitolle – ei kierrätysehtoja!

Tienaa yli 5O euroa tai saat rahasi takaisin

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa Liverpoolin voittoa kertoimella 2.O5*
  4. Jos Liverpool voittaa, sinä voitat 51,25 euroa!
  5. Jos Liverpool ei voita, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Minimikerroin riskittömän vedon käyttämiseksi on 2.OO.


Ennakko: Liverpool – Real Madrid

Liverpool ja Real Madrid ovat viime vuosina tottuneet menestymään Mestarien liigassa. Liverpool voitti kilpailun viimeksi keväällä 2019 Tottenhamia vastaan, kun taas Real Madrid voitti kilpailun 2010-luvulla neljä kertaa vuonna 2014, 2016, 2017 ja 2018. Samat joukkueet olivat finaalissa vastakkain vuonna 2018, jolloin Real Madrid voitti mestaruuden maalein 3-1. Kyseinen ottelu muistetaan Liverpool-maalivahdin Loris Kariuksen kohtalokkaista virheistä ja Gareth Balen saksipotkusta. Yksi maailman parhaista maalintekijöistä, Karim Benzema, osui silloin maalinteossa kertaalleen.

Liverpoolin joukkue on ollut keväällä suuren kuormituksen kohteena. Joukkue on voittanut tällä kaudella jo Liigacupin ja FA-cupin, mutta Valioliigan mestaruus jäi lopulta huiman taistelun jälkeen vain yhden pisteen päähän. Kevään rypistys on vaatinut joukkueelta veronsa, sillä Fabinhon, Thiagon, Virgil Van Dijkin ja Mohamed Salahin pelaaminen on finaalin alla enemmän tai vähemmän epävarmaa.  

Real Madridin valmistautuminen on puolestaan ollut hyvin erilainen. Madridilaiset varmistivat La Ligan mestaruuden jo monta viikkoa sitten, minkä johdosta joukkueen kokeneempi osasto on saanut ansaittua huilia ennen suurta kamppailua. Real Madridin joukkue on terve ja se pääsee taistelemaan isokorvaisesta pokaalista parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Liverpoolin tie finaaliin on ollut huomattavasti helpompi kuin Real Madridin. Liverpool on voittanut pudotuspelivaiheessa Interin, Benfican ja Villarrealin, kun taas Real Madrid on kaatanut matkalla kolme kovaa joukkuetta PSG:n, Chelsean ja Manchester Cityn. Real Madridin Karim Benzema tulee voittamaan Mestarien liigan maalipörssin, sillä hänellä on kasassa jo huimat 15 maalia 11 ottelusta. Pudotuspeleissä ranskalainen on tehnyt kymmenen maalia kuuteen otteluun. Liverpoolin paras maalintekijä on ollut Valioliigan maalipörssin voittanut Mohamed Salah kahdeksalla maalilla. 

Molempien joukkueiden suurin vahvuus on tehokas ja nopea hyökkäyspelaaminen, mikä lupaa erittäin viihdyttävää finaalia. Vastakkain on kaksi loistavaa joukkuetta, joilla kokoonpanot ovat täynnä supertähtiä. Kumpi pystyy venymään parhaimpaansa kovassa paikassa?


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja