Jääkiekko

Tapparan ja KooKoon välieräsarja jatkuu maanantaina

10.4.2022. Liigan välierissä Tappara ja KooKoo kohtaavat maanantaina kolmatta kertaa. Nokia Arenalla pelattavaan otteluun lähdetään kutkuttavasta tilanteesta 1-1. Nappaako Tappara tällä kertaa kotivoiton? Lue ennakko alta ja hyödynnä tarjous Tapparan voitolle!

Kaksikymppiä Tapparalle tuo 9O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tapparan voitolle (6O x 1.5O*)
  4. Jos Tappara voittaa, sinä voitat 9O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Tappara – KooKoo

Tappara selvitti tiensä välieriin Lukkoa vastaan viidessä ottelussa ja joukkue lähtikin selvänä ennakkosuosikkina välieräsarjaan KooKoota vastaan. Kouvolalaiset ovat olleet tämän kevään sensaatiojoukkue ja heidän upeat otteet jatkuivat heti ensimmäisessä välieräottelussa.

Välierät käynnistettiin perjantaina Nokia Arenalta ja KooKoo antoi Tapparalle shokkihoitoa 4-3-voitolla jatkoajan jälkeen. Tappara otti ottelussa nopean 2-0-johdon, mutta KooKoo tuli toisessa erässä tasoihin Kim Strömbergin johdolla. Voittomaalin kouvolalaisille iski jatkoajalla puolustaja Petteri Nikkilä

Toisessa osaottelussa lauantaina KooKoo jatkoi liitoaan siirtymällä avauserässä 3-1-johtoon jälleen Strömbergin johdolla. 34-vuotias hyökkääjä iski Tapparaa vastaan neljään ensimmäiseen erään neljä maalia ja hän johtaa playoffsien pistepörssiä tehopistein 4+8=12. Tappara heräsi välieräsarjaan toisen ottelun toisessa erässä ja joukkue tasoitti lopulta voitot komealla 6-3-vierasvoitolla.

Joukkueet ovat siis tarjonneet kahteen ensimmäiseen otteluun suuren määrän viihdettä 16 maalin kera. KooKoo on tehnyt seitsemästä maalistaan kolme ylivoimalla, kun taas Tappara on tehnyt ottelusarjassa kaikki yhdeksän maaliaan tasakentällisin. Tapparan tehokkain pelaaja on pudotuspeleissä ollut hyökkääjä Joona Luoto tehopistein 4+4. 

Tapparan puolella isoin kysymysmerkki maanantaihin lähdettäessä on maalivahtipelaaminen. Loistavasti pitkin kautta esiintynyt Christian Heljanko on ollut hapuileva KooKoota vastaan ja hänet vaihdettiin maalilta pois toisessa ottelussa vain reilun kuuden minuutin jälkeen. Saako Heljanko vielä luottoa valmennukselta vai onko Janis Kalninsin vuoro aloittaa maalilla?

Tappara on pelannut pudotuspeleissä toistaiseksi neljä kotiottelua, joista se on voittanut kolme ja hävinnyt yhden KooKoota vastaan. KooKoo on puolestaan ollut mielettömän hyvä vierasjoukkue pudotuspeleissä. Kouvolalaiset ovat pelanneet toistaiseksi vieraissa kuusi ottelua, joista se on voittanut peräti viisi. Ainoan tappion joukkue on kokenut vieraissa Jukureita vastaan lukemin 1-0. 

Näiden joukkueiden väliset kohtaamiset ovat menneet tällä kaudella runkosarja mukaan lukien Tapparalle voitoin 4-2.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja