Jääkiekko

Pelivihje: Nashville Predators – Philadelphia Flyers 13.12.

12.12.2023. Sekä Predators että Flyers painelevat hyvässä nosteessa. Huippumaalivahtien kohtaamisesta odotellaan tasaista ja vähämaalista.

Saros on taas oma itsensä

Nashville Predatorsin syksy on ollut nousujohteinen. Viimeisestä 15 pelistä Preds on haalinut kymmenen voittoa ja noussut samalla konferenssin viimeisille pudotuspelisijoille.

Voitokas jakso on osunut yhteen normaalille tasolle palanneen maalivahtipelin kanssa. Juuse Saros on näyttänyt viime viikkoina taas itseltään tarjoten joukkueelleen laatutyöskentelyä illasta toiseen.

Merkkejä Predsin noususta oli ilmassa jo ennen Saroksen vireen kääntymistä. Predators on keikkunut koko syksyn maaliodottamatilastojen paremmassa puoliskossa ja jopa kärkisijoilla. Ykköskorin hyökkääjistä on kuitenkin puutetta Filip Forsbergin takana, joten voittoja joudutaan raapimaan ensisijaisesti vähämaalisten puolustustaisteluiden kautta.

Flyers nostanut asemiaan

Philadelphia Flyers on ollut syksyn suurimpia positiivisia yllättäjiä. Flyers on parhaillaan neljän ottelun voittoletkussa ja kolmantena huipputasoisessa Metropolien divisioonassa.

Kaiken lisäksi voitot ovat tulleet pelitapahtumiin nähden ansaitusti. Flyers on top 5 -joukkue maaliodottamassa sekä tasaviisikoin että kaikki pelitilanteet huomioiden. Muutos on valtava verrattuna viime kauteen, jolloin Flyers oli näihin aikoihin jo ulkona pudotuspelispekuloinneista.

Predsin tavoin myös Flyers perustaa menestyksensä vähämaalisten pelien kääntämiseen voitoiksi. Flyersin pelit ovat olleet syksyn vähämaalisimpia vain 5,6 osuman keskiarvolla. Maalivahtipeliin ei kaaduta tälläkään puolella, mistä kiitos kuuluu jälleen vahvaa kautta pelaavalle Carter Hartille.

Odotuksissa vähämaalinen peli

Molemmat pääsevät otteluun hyvästä kokoonpanotilanteesta ilman merkittäviä poissaoloja. Ykkösveskat nähtäneen tolppien välissä, mikä tarkoittaa näillä joukkueilla erittäin korkeatasoista maalivahtipeliä. Profiilit ovat muutenkin ennemmin vähämaaliseen kallellaan, joten pelin maaliodottama on NHL-otteluksi poikkeuksellisen matalalla.

Saan perinteisen 5,5 maalin alittumiselle rajakertoimeksi noin 2,05, kun taas ComeOn tarjoaa kohteelle kerrointa 2,18. Sitä ostelemme peleihin kolmella yksiköllä. Kannattaa huomioida, että kohteesta on eri kertoimet eri vetomuodoissa. Korkeampi kerroin löytyy jatkoajan ja rankkarit sisältävästä osiosta, vaikka 60 minuutin jälkeisillä tapahtumilla ei ole väliä tällä linjalla.

Pelataan: Alle 5.5 (sis. jatkoaika ja rankkarit) @ 2.18
Panostaso: 3/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 2O euroa
  3. Veikkaa koko summalla underia
  4. Voitit tai hävisit, saat kaksi 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 13.12.2023 klo 3.00
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja